Olaboga :) naturalne ochraniacze? :)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
MadziaH pisze:Ja uważam, że taki biust to dla kobiety przekleństwo.
Niestety dziewczyna nie wygląda na zbyt inteligentną. (przynajmniej sprawia takie wrażenie)
Mówi się, że w sprawach gustów się nie dyskutuje. Są gusta i guściki.
Ale co do walorów piersiowych tej pani, to żal mi jej.
Ps. quilong Madzia to już jest zdrobnienie od Magdaleny.
LOL w duzym strzeszczeniu napisze ze sadzac z twej wypowiedzi twoje iq nie przekracza 60 a ilosc operacji wykonywanych jednoczesnie to 0,5.
Sądząc po twojej wypowiedzi, twoje IQ jest "bardzo" wysokie. Ale no coż na forum zdarzają się różni ludzie.cyc pisze: LOL w duzym strzeszczeniu napisze ze sadzac z twej wypowiedzi twoje iq nie przekracza 60 a ilosc operacji wykonywanych jednoczesnie to 0,5.
Co do tego zdania, chodzi mi o to, że duży biust przeszkadza w uprawianiu sportów. I wiele kobiet na to narzeka. Zresztą co wy mężczyźni możecie wiedzieć na ten temat. Wy patrzycie na to w inny spoób.MadziaH pisze:Ja uważam, że taki biust to dla kobiety przekleństwo.
Nie zaprzeczę, pani ze zdjęcia figurę ma bardzo ładną, ale wydaje mi się, że sztuczną.
Magda od Mongoosa
[/quote]MadziaH pisze:Sądząc po twojej wypowiedzi, twoje IQ jest "bardzo" wysokie. Ale no coż na forum zdarzają się różni ludzie.cyc pisze: LOL w duzym strzeszczeniu napisze ze sadzac z twej wypowiedzi twoje iq nie przekracza 60 a ilosc operacji wykonywanych jednoczesnie to 0,5.
haha, i tak to duza wielokrotnosc twojego IQ.. , tylko facynuje mnie fakt jak ze nie rozmawiajac szczerze z ta osoba wiesz ze nie jest inteligetna.. LOL oczywiscie swoja hipoteze wysnulas chyba tylko ze wzgledu na swoje kompleksy, btw wiekszym problemem tej pani bedzie raczej to ze jej biust w przyszlosci obwisnie na poziom pepka.
BaDMaN Nie pisz tak, bo Cie Cyc zje. :)
quilong Tu masz link do imienia "Maja" masz tam zdrobnienia itp.
http://www.skarbczyk.com/index.php?mid= ... l=TWFqYQ==
quilong Tu masz link do imienia "Maja" masz tam zdrobnienia itp.
http://www.skarbczyk.com/index.php?mid= ... l=TWFqYQ==
Magda od Mongoosa