26 czy 24 cale (?)
Mietek to teraz pomyśl ile ja jeżdże, a ile Ty, i która bardziej dostaje - Twoja supra z tyłu, czy moje DM 24 z przodu ? bunnybarspin samo sie nie nauczy ;)
RzemieN a ja widziałem mamutha, w którym kawałek ścianki prawieże sie odłamał ;)
RzemieN a ja widziałem mamutha, w którym kawałek ścianki prawieże sie odłamał ;)
http://www.pinkbike.com/photo/1254584/
normalnie o tej porze wożę się na dworze
normalnie o tej porze wożę się na dworze
-
- Kontakt:
Ja polecałbym Ci kupic 26 calowe kółka . Niby 24 sa bardziej zwrotne i wogóle ..... ale wszyscy moi kumple maja 26 i ja mam <rhino lite xl> i jest spoxxxik nie odczuwam zadnych trudnosci i uwazam ze 26 to wcale ie taki duzy rozmiar. jezdziłem na 24 i mysle ze wole 26 ale zrobisz jak bedziesz uwazał :)
-
- Kontakt:
Re: 26 czy 24 cale (?)
nie daj sie oszukać ! zakładaj 28" !RzemieN pisze:Witam !
Skladam rower do streetu/dirtu chcialbym sie naprawde czegos nauczyc, wczesniej nie interesowaly mnie tego typu sporty ale potrawie zrobic wheelie jakies 20m i banego moze z 30cm ;-)
Zasatanawiam sie na rozmiarem kol na 90% jestem przekonany do 24. Chcialbym abyscie mnie przekonali na 100% ktore kupic ...
ps
Ktore lepsze pod tarcze
DM24 czy Single tracki ?
trail building since 2002 / super 8 power!