Olaboga :) naturalne ochraniacze? :)

motomysz
moderator
Kontakt:

Post autor: motomysz »

MadziaH pisze:quilong Tu masz link do imienia "Maja" masz tam zdrobnienia itp.
http://www.skarbczyk.com/index.php?mid= ... l=TWFqYQ==

Madzia.. ale to jest link do imienia "MARIA, MARIANNA, MARZENA" :)
Konradek
Kontakt:

Post autor: Konradek »

Tu macie znaczenie imienia Maja :) Maja - Kobieta ta jest konsekwentna w swych przekonaniach. Jej charakter jest spokojny, rozsądny, prostolinijny, sprawiedliwy. Jest kobietą subtelną, postępującą intuicyjnie, zgodnie ze wszystkimi regułami prawdy. Zna doskonale naturę ludzką oraz różne charaktery. Szybko podejmuje decyzje, które w zasadzie są trafne. Nigdy nie zmienia raz danego słowa. Poniesie pełną odpowiedzialność za rodzinę i dom. Lubi dzieci. Męża traktuje jako głowę domu, która musi zabezpieczyć rodzinie warunki materialne. Pochodzenie imienia jest hebrajskie: w przenośni być pięknym, wspaniałym.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=2332
motomysz
moderator
Kontakt:

Konradek .. a weź sprawdź Filip ;)
Konradek
Kontakt:

Post autor: Konradek »

motomysz mówisz masz :P :) Filip - Osoba nosząca to imię jest obdarzona wielką, wrażliwą naturą, sporą energią, pomysłowością, a nawet przebiegłością Na otoczenie wpływa jak uzdrawiający eliksir, jedna ludzi, godzi zwaśnionych, przewodniczy im w ważkich, historycznych wydarzeniach. Osoba niezwykle obowiązkowa, szczera, sprawiedliwa i bardzo hojna. Musi bardzo dbać o to, by swojego majątku nie rozproszyć na cele charytatywne. Osoby te nie powinny być współwłaścicielem majątku lub interesu, ponieważ mogłyby zostać oszukane. W domu to dobrzy gospodarze, jako współmałżonkowie wzorowi, a jako rodzice wymagający i troszczący się o przyszłość swoich dzieci.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=2332
MadziaH
Kontakt:

Post autor: MadziaH »

A to pardon, skopiowałam zły link :/

A to na Filipa :)
http://www.skarbczyk.com/index.php?mid= ... l=RmlsaXA=
Magda od Mongoosa
motomysz
moderator
Kontakt:

Dzięki dzieki ;)

Kiedys znalazłem gdzies znaczenia imienia - "władca koni" :)

Wzorowy współmażonek hehe to trzeba wykorzystać ;)
quilong
Kontakt:

Post autor: quilong »

dzieki chlopaki..na was to zawsze mozna liczyc...:)
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=20382844
konex
Kontakt:

Post autor: konex »

Chciałbym mieć taką dziewczyne... dla jej roweru ;P

Apropos imion, znaliście imiona typu Kalistrat, Kalikst...:P?? Chciałem sprawdzic Konrada a tu jakiś egzotyk mi wyskakuje ;D
andrut
Kontakt:

Post autor: andrut »

cyc pisze:haha, i tak to duza wielokrotnosc twojego IQ.. , tylko facynuje mnie fakt jak ze nie rozmawiajac szczerze z ta osoba wiesz ze nie jest inteligetna.. LOL oczywiscie swoja hipoteze wysnulas chyba tylko ze wzgledu na swoje kompleksy, btw wiekszym problemem tej pani bedzie raczej to ze jej biust w przyszlosci obwisnie na poziom pepka.

wiesz, magda raczej nie ma kompleksów, nie ma się czego wstydzić, jest naprawde o wiele ładniejsza od tej umalowanej lali,
wiesz cyc,nie rozumiem twoich zagrywek, wiem może masz zły dzień, może mama cię znowu pobiła i masz uraz do kobiet, że musisz na nie najezdzać w tematach,

może i masz iq wyższe 3 razy od magdy(która na bank nie ma 60)może masz 150, ale pomyśl że mandaryna czy tam doda ma też 160 i jak się zachowuje? jaka jest tępa,bezmózga i denna, i co wygaduje w tv? zrozum że iq nie świadczy o wszystkim(sam mam 90, jest to udowodnione, w poradni psychologicznej),świadczy tylko o inteligencji(potencjał) a nhie inteligencji stosowanej! świadczy równierz o koordynacji psycho-ruchowej, i innych takich dziwnych żeczach

a tak apropo cycu jestes w Mensie?

sory za ort
kupie
prawą klamkę do julii/deore/lx-hydra
przewód tył do julii/shimano!
gg 5732171
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

Lol, właśnie sie doiwiedziałem, że z trudem zdobędę prace <szok>, potwierdza sie to co rodzice o mnie mówią lol

A tak btw...z cycem nie wygracie :P
http://dhcyc.pinkbike.com
andrut
Kontakt:

Post autor: andrut »

ja zawsze wygrywam...
kupie
prawą klamkę do julii/deore/lx-hydra
przewód tył do julii/shimano!
gg 5732171
MadziaH
Kontakt:

andrut dzięki Andrut :)

Nie rozumie jednego, temat był o babce, a nie o wzajemnym besztaniu.
Cyc skoro, nie potrafisz zachowywać się jak homo sapiens sapiens, to nie korzystaj z forum. Etykieta nakazuje kulturalnie zachowywać się wśród ludzi.

Co do Konrada to link http://www.imiona.listonosz.net/?q=konrad :)
Magda od Mongoosa
motomysz
moderator
Kontakt:

Bardzo mi sie podoba jak ludzie na forum sami pilnuja porzadku i w kulturalny sposób olewaja tych co robia burdel. TAK TRZYMAC :)
pitikuku
Kontakt:

Post autor: pitikuku »

moim zdaniem te cyce nic nie dadzą:

po pierwsze w razie zwałki to każdy cyc poleci na boki a rama i tak rąbnie w czółko i klatę,

po drugie w downhillu jakby rezonans z zawieszeniem złapały i się rozbujały jak należy to delikwentce by oczy powybijały

powinna sobie miłośniczka sportów jeden duzy cyc zapuścic to byłoby lepsze rozwiązanie :P
Rząd cię olewa? Straciłeś żonę? Przestań pier..... pompuj oponę :)
Avalanche3.0
Kontakt:

Post autor: Avalanche3.0 »

mi sie niepodoba ;/ , nienawidze takich babek ...
F*CK MTB ..
freeride 46
Kontakt:

Post autor: freeride 46 »

Avalanche3.0....dokladnie!ona ma tyle klasy co wyropb drobiowy zamkniety w puszce...ma wielkie powiekszane brzydkie cyce....talie jak olowek a dupe jak moj monitor...opalona po solarce...jednym slowem sztuczna...nie ma tego czegos tego naturalnego piekna i tyle koniec i kropka!fuuu kurde typowe samce :P
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side
samochodu
Kontakt:

Post autor: samochodu »

jak ona ma brzydkie cyce to ja juz nie wiem ;d
MadziaH
Kontakt:

Poczytajcie sobie jakie ma komentarze pod zdjęciem <lol2>
Magda od Mongoosa
szczur
Kontakt:

Post autor: szczur »

ej Majka to zdrobnieni od Marii tak samo jak Marysia itp. wiem bo moja dziewczyna ma tak na imie ;]
deeejot rusza czarne puyyytyyyyy......
ODPOWIEDZ