Dwie krokwie

MAST
Kontakt:

Dwie krokwie

Post autor: MAST »

W nocy z wczoraj na dzis skradziono mi dwie krokwie długość 5,20 zabezpieczone bezbarwnym pokosetme, duzo sladów po gwozdziach.
Nie smiejcie sie
Dzisiaj ide za dom na spacer z psami patrze a z mojej rampy startowej ( wzorowałem sie na NWD 2 ) ukradli dwie krokwie. Szkoda tylko ze do nich poprzybijane były deski po których sie zjeżdzało, pożadni złodzije bo deski ze zjazdu złozyli na kupke i gwozdzi nawet nie pogieli.

Kupuje nowe krokwie kałde je luzm koło rampy i czekam az przyjda jeszcze raz. Żebym ichc tylko nie pozabijał tylko konkretnie obił. Podsuncie mi jakies pomysły na stosowne przedmioty do tego procederu.
O_o
Kontakt:

Post autor: O_o »

jak ich zlapiesz to poucinaj lapy albo wsadz w mlynek do mielenia miesa =]
KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

jak masz kamere i psa obronnego to polecam przyczaic sie i jak beda sie zabierac juz za krokwie to nagrywasz wszystko i po chwili wypuszczasz na nich pieska :-) (oczywiscie nagrywaj dalej - bedzie na co popatrzec)
budka
Kontakt:

Post autor: budka »

albo wez te krokwie, zsaostrz na koncu i kazdego powoli nadziewaj na nie zaczynajac od dupy, to byla najwieksza tortura w sredniowieczu
bartec
Kontakt:

Post autor: bartec »

z tego co slyszalem, to najgorsza tortura bylo, jak wieszali delikwenta za nogi, glowa w dol na takim specjalnym wyciagu i dwoch kolesi cielo go taka "dwuosobowa" pila od krocza do glowy... przez to, ze wisial glwoa w dol, do mozgu caly czas doplywala krew, wiec torturowany byl caly czas trzezwy i nie tracil przytomnosci...
Czarny Ivan
Kontakt:

Post autor: Czarny Ivan »

Najgorsza tortura uzywana kiedys przez wywiad :
Wieszali cie za nogi i robili rane na ciele tak aby płyneła krew, zamykali delikwenta w takim pomieszczeniu gdzie były takie robaki które w ciele zakładały lawry które w koncu rozsadzały człowieka:P
Śpieszmy sie kochać lemingi tak szybko odchodzą:D
chrosciel
Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
Kontakt:

Post autor: chrosciel »

Pozycz od kolegów jakiegos psa obrnnego albo czekaj na te szmaty i jak przyjda to spusc im taki wpierdul z uzyciem sztachety z pineską ze nigdy juz nikomu nic nie wezma...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
budka
Kontakt:

Post autor: budka »

badz tez pojdz do muzeum tortur!! tam maja fajne urzadzonka, nie tylko stoly do wydluzania:) ale tez wymyslne rzczy, jak na przyklad cos co wyglada jak duze nozyczki a w rzeczywistosci wsadzalo sie to babce przez cipke i to cos wbijalo kolce i powoli sie wyciagalo wszystkie wnetrznosci, a nie musze mowic ze jelita maja po kilka metrow i sa mocno zwiniete:) podobno baby mialy niezly odlot:)
Dex
Kontakt:

Post autor: Dex »

ale sadyści tu są :D
punkers
Kontakt:

Post autor: punkers »

co to są te krokwie
?????????????
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

o mash :]
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
chrosciel
Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
Kontakt:

Post autor: chrosciel »

Proponuje okładac go zelaznym drutem owinietym szmatom bo nie zemdleje tak szybko z bólu i troche pocierpi za to co zrobił
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
O_o
Kontakt:

Post autor: O_o »

wiec punkers krokwie to takie grubachne belki do budowania dachu :) tak mi sie przynajmniej wydaje :D:D:D
ODPOWIEDZ