Petycja - Legalizacja Ziola

Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

jestem na nie
> Zielony <
Kontakt:

Post autor: > Zielony < »

pier-dol dilera, ku-tas Cie nabiera.

Dlamnie to tylko frajerzy biara jakies scierwa, lol tatalna glupota, placisz za cos co ma zle skutki, ludzka glupota niezna granic, ludziem maja problemy i nie maga se paradzic z nimi to biora, ale to jest jeszcze gorzej, poprostu sa slabi i glupi....

posluchacie sa muzy: Slums Attack- Mordercy :D polecam
Lubie przeszkody,ktore nie byly budowane z mysla o jezdzie na rowerze
STREET to tylko BMX
Renio
Kontakt:

Post autor: Renio »

enjoy pisze:lol. wchodze poraz pierwszy na forum od xx(x) dni i patrze - no co za pojeby.
wygladacie mi na ministrantow. czy wy ***** macie najmniejsze chociaz pojecie po skutkach palenia? to mnie wprost wkurwia. koles ktory naogladal sie tv i uslyszal od kogos ze to twardy narkotyk jakis, uzalezniajacy mowi mi ze to gowno. sory co nie, ale w twarz sie takim smieje.
ktos tam pisal, ze pala ja tylko ci, ktorzy chca zapomniec o zyciowej porazce. ej. to ze Ty tak miales, to nie znaczy ze ktos ma to samo :)

wezcie lepiej poczytajcie o marihuanie, do czego byla stosowana w przemysle, skutki jej palenia, POZYTYWNE - bo takich ma wiecej niz wasz alkohol i negatywne. rozroznijcie takze ludzi, ktorzy ja pala. sa alkoholicy i sa ludzie, ktorzy wypija tylko na imprezie. sa cpuny i sa ludzie, ktorzy zapala tylko na imprezie.
napewno slyszeliscie o smierci na skutek przedawkowania alkoholu. a slyszeliscie o smierci na skutek przedawkowania marihuany? nie slyszeliscie, bo to niemozliwe.

macie *****, edukujcie sie, bo pierdolicie takie smuty, az mi sie rzygac chce.

http://hyperreal.info/kanaba/go.to/art/1207
http://hyperreal.info/drugs/go.to/sec/289_1
http://hyperreal.info/drugs/go.to/sec/282
CherryKey
Kontakt:

Post autor: CherryKey »

Marihuanie mówimy NIE!!!
FreeRide:).. Life's good..
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

aaahahahaha ale wy pierdolicie ... alkohol tez powinien byc zakazany ... poza tym marihuana nie prowadzi bezposrednio do twardych dragow ;/ a papierosy co nie ryja bani ? myslisz sobie ze musisz zapalic jestes agresywny jak nie mozesz zapalic ... ale wy wiecie lepiej ze od marihuhany usychaja rece i glowa sie zmniejsza :/

ps. a kazdy zaczynal od jointow bo to jest najbardziej dostepne ... to tak jak by powiedziec ze kazdy alkoholik zaczyna od piwa i piwo powinno byc zakazane
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
Durf
Kontakt:

Post autor: Durf »

ja tam nie mam nic przeciwko, może wtedy troche ceny spadną ;P marysia nic zlego, a wiele bardziej wole to, niż alkohol.
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

Nie nie i jeszcze raz nie. Wogole jebac gowno i spalic... :)
Ssij pento
emhyr
Kontakt:

Post autor: emhyr »

ja tam jestem za, co komu to szkodzi ze ktos lubi zapalic, moze odczuwa taka potrzebe? moze ma dosc tego brudnego brutalnego swiata? chce poczuc sie super lajtowo , chce sie usmiac? i **** innym do tego, to swiadomy wybor, sam pale i to nawet czesto nie wstydze sie tego, nei pochodze z rodziny patologicznej i mam w dupie tych co mowia ze ziolo jest bleeeee ze to NARKOTYK owszem to narkotyk i co? a jakby piwo nazywalo sie narkotykiem a nie alkoholem to co? po zielsku nie ma nic takiego jak po amfetaminie czy jakichs groszkach, nie masz ochoty nikogo zajebac itp jestes wyluzowany i nei myslisz o problemach, masz pozytywnie nastawiony umysl. I dlatego jestm jak najbardziej za np w Holandi to dziala juz od dawna owszem ziolo tak ale musza byc jakeis ograniczenia np w posiadaniu - nie wiecej niz 1 gr na wlasny uzytek jak wiecej to musisz miec papierekk na ,,dilowanie" dzialalnosc gospodarczo itp a jak nei to grzywna, jak zlapia delikwenta znowu co ma pol kilo w kieszeni to juz zawiasy na pol roku i to by bylo dobre, oczywiscie ograniczenia wiekowe np od 21 lat to tez by pomoglo nei mowie ze od 18 jak z alkoholem, jednak pameitajcie o tym ze alkohol moze miec o wiele gorszy skutek niz zielsko... moze niektorzy mi nei uwierza ale taka jest prwada
jacecko
Kontakt:

Post autor: jacecko »

emhyr- pierodlisz takie bzdury ze w głowie sie nie miesci....
MAFIOISO
Kontakt:

Post autor: MAFIOISO »

jacecko dokładnie... emhyr palisz spoko... to poco chcesz legalizacji??
http://www.pinkbike.com/photo/885826/ - łower (dlaczego tu niema wolności słowa?)
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

ja na przyklad nie chce legalizacji chce zeby za posiadanie nie szlo sie siedziec ... 1 g przy sobie i nie ma problemu palenie tylko w domu i w miejscach specjalnie do tego przewidzianych tak jak jest z alko
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
freeride 46
Kontakt:

Post autor: freeride 46 »

TAK TAK TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side
johny
Kontakt:

Post autor: johny »

Holadnia równierz zlegalizowala zioło i to juz jakis czas temu..

co sie teraz dzieje?? uwazaja ze byl to najgorszy pomysl w historii 5 kadencji rzadu. to co teraz sie tam rozwinelo jest nie do opisania, ale jednego jestem pewnien:

nie bede glosowal za, tylko dlatego zeby jakis gowniarz mogl se popalic zielsko!

wypierniczajcie do Holadnii, gdzie nauczą was palic
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
utros
Kontakt:

Post autor: utros »

Petycja nie pierwsza i nie ostatnia.Bylo!!
Takie rozmowy spowoduja bezsemsowne najezdzanie innych na drugich niedawno byl o legalizacji post i nic dobrego z tego nie wyszlo.A poza tym z tego co ja wiem to do petycji potrzeba jeszcze oprocz imienia i nazwiska numer dowodu osobistego czyli to jest lipa.

-Przemooo- pisze:1 g przy sobie i nie ma problemu palenie tylko w domu i w miejscach specjalnie do tego przewidzianych tak jak jest z alko
Z tym Panem sie w zupełnosci zgadzam :)
first learn to be humans then learn to ride bike!!!
Spectrum90
Kontakt:

Post autor: Spectrum90 »

Przeczytałem pare postów i nie moge więcej bo u mnie jest teraz pół godziny po północy :D

Więc. W polsce dla większości marycha jest fuj bo tak zostaliśmy wychowani, marycha to narkotyk i koniec (choć nim nie jest), na zachodzi jest innaczej, inaczej podchodzą do tego tematu, wszystko jest dla ludzi myślących, jak ktoś powiedział jak jest we francji to tak samo jest w usa, pala na przerwach na imprach i po kilka lat i jeszcze żyją, to co nie legalne nie oznacza to że to jest narkotyk, co do kasy to skończcie gadać, 3 dolce na tydzień te kupi co 66, niestety polska musi jeszcze dojżecz do tego problemu i do takiego poziomu jak na zachodzie

To że polska na liście jest 77 proc to w tym jest 76.5 proc dzieci ok 10 roku życia mi to rybka bo ja nie pale, ale jestem bardzej przeciwny bo będzie trudniej 10 latką to kupić niech dojżeja i swiadomie podejma decyje
ODPOWIEDZ