No to teraz mi powiedzcie co myslicie o shermanie flick +... lepiej tego od pika ? no juz sie nie bede rozpisywal tylko co myslicie o shermanie i co byscie wybrali ??? Pozdro :)
ja bym wybrał pika. lzejszy, bardziej uniwerslany. ma regulacje skoku (95-140) a sherman 110/150 slyszalem ze przy jezdzie na 110, czesto padala regulacja i mozna tylko smigac na 150;/
login_zone gowno prawda ze delikatniejszy! nei wiem kto to0 wymyslil. od modelu race rozni sie pokretelm floodgate...w sl jest na imbus, w race recznie...
login_zone wydaje mi sie ze stąd ze na piku było juz kilka takich pekniętych, a shermana jeszcze nie widziałem. Ja mam Pika SL i jak narazie nie narzekam
ja tylko sam z mojej winy (ja serwisowalem) i wygialem drucik do zmiany skoku...a tak to mi nic nie padło...niewiem moze ja trafilem na dobry model hehe ale ja mam rocznik 2003 i kupilem go jak dopiero wszedl na rynek...wiec nie wiedzialem co kupuje:D
ale dobra...nie kłuce sie...sam bym se kupił pika z ciekawosci hehe ale nie mam hajsu:D a jak juz cos skołuje kaski to i tak kupie cos z wiekszym skokiem! kiudy żuć monetą hehe
no tyle bylo peknietych czyli 2? jeden na dualu przy zderzeniu i jeden gdzies ktos spadl na niego chyba i pekl;)nie wiem ale np moj kolega pekl juz 2 shermiego:]sprawa pekania to jeszcze nie wyznacznik Xxsin no sherman jest dluzej racja ale z II strony Pike przyjal sie bardzo szybko wystarczy sobie przylookac na bikowe filmy albo brytyjskie gazetki rowerowe to innego niz RS nie zaznasz:P 66 marcocha tez sa krotko na rynku a sa wg wielu b. fajne i ciebie tez to co?:)
Sprzedam damper ROMIC DOUBLE D 240mm / 75 mm - 990 zl!!!
Konradekotóż zakochany:P kolego wiesz ile moj szerman przeszedl...widzisz gdzies jakieś pęknięcia czy cos?? daj mi teraz swoijego pika i zobaczymy co po 3 latach mojej jazdy po nim zostanie :D
Konradek ja tesz mowie ze zajebiscie chodzi i wogole...wiecej regulacji...ale wspominam kolegom z forum ze ja bym przy kupnie bardziej sie kierowal wytrzymaloscia, wspomniałem też że ta zmiana skoku w shermanie sie nie krzaczy!
a w pracy i regulacjach pike jest lepszy...sam bym z chęcią na nim sobie pośmigał...
a tykiudy jak mowilem bedziesz musiał rzucać monetą albo jakos coś wybrac;) hehe jak widzisz na tym forum są kluby zwolenników Shermanów i Pików =)