Ooo sr suntur TRIPPLE
Ooo sr suntur TRIPPLE
http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=87706800
No to mamy oczekiwana dwupółke... za 369 złotych...
No to mamy oczekiwana dwupółke... za 369 złotych...
Ale jaja... mimo to trzeba przyznać, że Duro swoje zasługi ma, przynajmniej mniej ludzi ujeżdża RST-ki... A dwupółka? Czy ja wiem? W sumie w Duro najczęściej pękała korona, przy dwóch półkach będzie ten efekt zmniejszony prawie do zera. A, że cena mała to jak ktoś nie będzie miałkasy to przynajmniej coś będzie miał. Na pewno to najlepsza dwupółka w tej cenie (te RST i inne gówna to brak słów) ale czy dobra to inna sprawa. Lepsza taka jak żadna...
pozdro 4 all
pozdro 4 all
Serwisuję repliki ASG. DOBRZE serwisuję ;-) .
GG:8899894
GG:8899894
-
- Kontakt:
O ile zwykle Duro D jak najbardziej popieram (cena/jakosc - rewelacja!), to dokladanie dodatkowej polki uwazam za totalny bezsens - wieksza masa, zadnych praktycznie korzysci (zeby to chociaz mialo ze 2 cm wiecej skoku, ale tak...). Jak ktos jezdzi tak, ze zwykle Duro polamie, to moim zdaniem to tez polegnie.
EDIT: Chociaz jednak z drugiej strony, Triple wyglada chyba bardziej szpanersko od zwyklego Durexa, wiec jak ktos sie chce na rowerze lansowac, to bedzie jak znalazl - tylko trzeba zrobic tuning na Bombera (zmiana naklejek).
EDIT: Chociaz jednak z drugiej strony, Triple wyglada chyba bardziej szpanersko od zwyklego Durexa, wiec jak ktos sie chce na rowerze lansowac, to bedzie jak znalazl - tylko trzeba zrobic tuning na Bombera (zmiana naklejek).
gRegor pisze:lol... niech konex pozałuje ,ze nie poczekał :D
Szopik, gRegor... No i czego mam żałować...:/?? Już się czepiacie mnie po prostu...
Gadałem nawet z tym gosciem na temat Duro Triple jak kupowałem D ale nie chciał wystawiać pojedynczej aukcji, i takie tam. Wziąłem D, ale to już historia...
Amor sprzedany :P
-
- Kontakt:
YYyyy,juz wrzucaja nawet nie dotknawszy tego ani nie przejechawszy sie badz eksploatujacy ten amor,teoretycy od siedmiu bolesci.A moze akurat zdarzy sie tak ze bedzie to calkiem przyzwoity amor dwupolkowy jakim sie okazala pozniej delta hl. Na zdjeciach widac ze ma inna korone inne polki i jak na 130 skoku sztywnosc podejrzewam ze wystarczy. Poczekajcie z pol roku sie okaze,niekotrzy potrzebuja niskobudzetowego amrotyzatora dwupolkowego aby zaczac sie w to bawic i napewno jest to duzo lepsze nizeli jakas rst gila 120 czu **** wie co.pzodro600
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
www.tapeclothing.com