FILM "Kolejna zmarnowana niedziela"
-
- Kontakt:
FILM "Kolejna zmarnowana niedziela"
chcial bym przedstawic film, ktory nakrecilismy dzis z kolega...
wiec tak:
wbijacie sie na strone i ogladacie screeny z filmu ( www.wufr.go.pl )
albo klikacie na link bezposrdenio...
http://pawelmigdalski.com/!wufr/niedziela.zip
jest zakodowany xvidem, wiec odpalicie go w winampie, albo przez jakis inny program, albo przekonwertowywujac, albo uzywajac tego
www.dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=36&id=193 albo nie wiem co....
ogladajcie...
ps.
sorry za transfer
wiec tak:
wbijacie sie na strone i ogladacie screeny z filmu ( www.wufr.go.pl )
albo klikacie na link bezposrdenio...
http://pawelmigdalski.com/!wufr/niedziela.zip
jest zakodowany xvidem, wiec odpalicie go w winampie, albo przez jakis inny program, albo przekonwertowywujac, albo uzywajac tego
www.dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=36&id=193 albo nie wiem co....
ogladajcie...
ps.
sorry za transfer
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
O JA :D:D:D ZAJEBISCIE wyszlo !!!!:D:D strasznie mi sie podobal. no mimo takiej ciut kaprawej fabuly :D
ale daje 10/10 za...WOJSKOWA kurtke!!!!
mam taka sama po starym, gdy jeszcze byl w woju za komuny... dostal taka jeszcze jedna jak odchodzil, ale nigdy jej nie nosil bo nie chcial. i tak sobie lezala nascie lat i teraz JA w niej smigam :D:D... i jest mega bo polskie z orzelkami na guzikach, a nie jakies szwabske podroby :D:D... a najlepszy bajer z nia zwiazany to xywka mojego starszego.napisali mu ja kumple na tym takim bialym materiale w kolnierzyku na plecach.... "PLUTO" :D:D:D
za kurtke 10/10 :D:D:D ino spodni woodcamo brakowalo :P.
ale daje 10/10 za...WOJSKOWA kurtke!!!!
mam taka sama po starym, gdy jeszcze byl w woju za komuny... dostal taka jeszcze jedna jak odchodzil, ale nigdy jej nie nosil bo nie chcial. i tak sobie lezala nascie lat i teraz JA w niej smigam :D:D... i jest mega bo polskie z orzelkami na guzikach, a nie jakies szwabske podroby :D:D... a najlepszy bajer z nia zwiazany to xywka mojego starszego.napisali mu ja kumple na tym takim bialym materiale w kolnierzyku na plecach.... "PLUTO" :D:D:D
za kurtke 10/10 :D:D:D ino spodni woodcamo brakowalo :P.
ten koleś pode mną to ***** :D:D
srednio...fabula jedno drugie co mnie troche zdziwilo to pewne reakcje niezadowolenia tak sie denerwowales przy tych drzwiach ze 2-3 razy to moglo by byc chyba bardziej wykonanie teatralne niz filmowe ;d sceny walki rozumiem ze byly trudne do nakrecenia bez osoby trzeciej.Jak za pierwszym razem doszlo do konfrontacji to powiedz co ty chciales z nim zrobic bo nie czaje i po co potem lazles do ten bomby aby ja rozbroic bo widziales ze ta pala zla zatrzyma cie na dluzej i nie zdazysz uciec czy co?czy ona po tym jak podlozyles bombe to zrobila z nia cos ? heh raz jak sie wkurzyles chciales okularki zdejmowac co ;d