NO I PO ZAWODACH, niestety na zawodach nie było NEMERA ktory od miesiaca mnie meczyl o informacje na temat tych zawodow, wszyscy byli rozczarowani, nawet Prokop mowil ze niepotrzebnie przyjechal bo myślał ze bedzie mogl potrenować z Nemerem i sie czegos nauczyc przed zawodami we Francji a tu lipa, Nemero stchurzył, cholera.... przez niego wszyscy wypadli tragicznie w eliminacjach a prokop sie wywalił, Nemero zjebałes sprawe !! Najprawdopodobniej przez ciebie nie odbedzie sie 3cia edycja tych zawodów :/ ale z tego co wiem to chcesz wygrac cała superlige bo bedziesz miał 66, i pewnie trenujesz gdzies jak nikt nie widzi...
Przepraszam panowie, ale ja osobiście jestem obużony zaintniałą sytuacją oraz postawą zawodowego rowerzysty o światowej sławie jakim jest nemero. Nie toleruje też gdy podczas rozmowy przez telefon osobnik ten rozłącza się bezczelnie kiedy to chciałem się dowiedzieć czemu nie był on obecny na tych zawodach. Michael Prokop w eliminacjach zaliczył parter okupowany przez glebę, sam on mówił, że nemero miał go nauczyć dobrze pokonywać step-down'y i przez to, że go nie było - doznał wypadku. A tymbardziej, iż za tydzień ma ważne zawody we Francji i zamiast potrenować w Senkvicach to się kontuzjował. Wyprowadziło go to w równowagi gdyż ubrudził sobie podczas upadku swój hełm Troy'a. Ja naprawde nie toleruje takiego zachowania zawodnika nemero. Naprawde nie sportowe zagranie...
Widze że was zawiodłem - no cóż rzeczywiście miałem w planach wygranie i nauczenie Prokopa tego i owego :] monogowi też obecałem że pokaże mu jak się pokonuje taki tor w 20 sekund no ale się nie udało.
Pozdrawiam :)
cholera to wielka szkoda, Prokop tor pokonywal w 31sec Nemero by go objechał w 20, jest z czego brać przykład, Nemero zapewne nam pokaze klase w bełchatowie za dwa tygodnie PRZYJEŻDZAJCE !!