Ile wytrzyma? Pomozcie?
Ile wytrzyma? Pomozcie?
Czesc!
No wiec zamowilem sobie rame : http://www.rowerowy.com/index.php?strona=pokaz&id=88 no i nie wiem czy dobrze zrobilem :( Co mi sie bardziej oplacalo ta czy POINT'a??? A tak wogle czy ta rama co ja zamoiwlem to POINT2? Aha ile ona moze wytrzymac? Na ile moge sobie pozwolic? I ostatnie pytanie czy jest on bardziej wytrzymalsza od POINT'a czy nie?
Pozdrawiam i dzieki wszystkim ktorzy chca pomoc :D
No wiec zamowilem sobie rame : http://www.rowerowy.com/index.php?strona=pokaz&id=88 no i nie wiem czy dobrze zrobilem :( Co mi sie bardziej oplacalo ta czy POINT'a??? A tak wogle czy ta rama co ja zamoiwlem to POINT2? Aha ile ona moze wytrzymac? Na ile moge sobie pozwolic? I ostatnie pytanie czy jest on bardziej wytrzymalsza od POINT'a czy nie?
Pozdrawiam i dzieki wszystkim ktorzy chca pomoc :D
Będzie dobrze... To dość mocna ramka z dobrymi spawami i wzmocnieniami a nie kupujesz od byle kogo. Oni zaopatrują całą moją wieś;)))
www.rowerowy.com rulez!!
pozdro
www.rowerowy.com rulez!!
pozdro
eeeeee.....rower...
Suntourom za 60 zł mówie głośne "NIE" :D ,lepiej spraw sobie porządny widelec cro-mo,najlepiej jak kupisz da bomba jump forka albo ten od bruisera.JA mam mointa i jakiś widelec cro-mo od jakiegoś authora i jest git...stalowy kiedyś pogiąłem w jednym skoku...miałem go tydzień a ten jest super...amora za 60 zł połamiesz od razu...poz co narażać zdrowie marnym sprzętem??Ręce Ci nie "uświerkną" przy twardzielu,komfort mniejszy ale przynajmniej sie nie połamie bezczelnie....
http://molmagic.fm.interia.pl/mostki/mostek_b.jpg <sprzedam pare sztuk!
-
- Kontakt:
Nie kupuj amortyzatora tańszego niż 1000 zł!!!!
Miałem rst omege t4 i połamałem ją po kilku skokach.
Teraz jeżdże na dirt jumperze i jest spoko.
Najlepiej Też se kup dj. A jeśli nie masz kasy to sztywniaka i zbieraj na dirt jumpera bo w przyszłym roku jeszcze potanieją i bedą mogły kosztować 1200zł(nowe oczywiście i mowa o DJ III). Też mam pointa tego z poźomymi hakami.
Bardzo wytrzymała rama. Ale nie jestem pewny co do końca jej wytrzymałości i postanowiłem że zrobie wspawki w mało wytrzymałych punktach.
Miałem rst omege t4 i połamałem ją po kilku skokach.
Teraz jeżdże na dirt jumperze i jest spoko.
Najlepiej Też se kup dj. A jeśli nie masz kasy to sztywniaka i zbieraj na dirt jumpera bo w przyszłym roku jeszcze potanieją i bedą mogły kosztować 1200zł(nowe oczywiście i mowa o DJ III). Też mam pointa tego z poźomymi hakami.
Bardzo wytrzymała rama. Ale nie jestem pewny co do końca jej wytrzymałości i postanowiłem że zrobie wspawki w mało wytrzymałych punktach.
-
- Kontakt:
[quote="wolf89"]a jak sadzicie ktory point jest wytrzymalszy? pierwsza edycja czy druga? mi sie teraz jak sie poprzygladalem wydaje ze pierwsza poniewaz ta druga ma troche taki slaby tylny wahacz tzn mizernie wyglad :( ale moze mi sie tylko wydaje :)[/quote]
Zapewne point z pierwszej edycji ma lepszy tylni wachacz ale ten z drugiej ma za to lepszy przedni, i to duzo. Ale i tak nie masz sie co martwic bo wychodzi na to samo =:->>>>>> <lol2>
Zapewne point z pierwszej edycji ma lepszy tylni wachacz ale ten z drugiej ma za to lepszy przedni, i to duzo. Ale i tak nie masz sie co martwic bo wychodzi na to samo =:->>>>>> <lol2>
Z matki obcej; krew jego dawne bohatery,
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.