Moje video...
Moje video...
Siema!
Wrzucilem wlasnie swoj filmik ze sobotniej jazdy na sk8parku. Jakosc niezbyt dobra (brak dobrej kamery) i montaz tez,ale chcialbym zebyscie sie wypowiedzieli jak sie prezentuje moja jazda i co warto by bylo w niej zmienic ;).
Jezdze tak powaznie od ponad roku.Dodam jeszcze tylko ze niewiele mozna zrobic na rozpadajacym sie sk8parku ale coz nie narzekam wazne ze chociaz jakis jest :p
link: www.kobraxo.republika.pl
Pzdr dla wszystkich forumowiczow!
Wrzucilem wlasnie swoj filmik ze sobotniej jazdy na sk8parku. Jakosc niezbyt dobra (brak dobrej kamery) i montaz tez,ale chcialbym zebyscie sie wypowiedzieli jak sie prezentuje moja jazda i co warto by bylo w niej zmienic ;).
Jezdze tak powaznie od ponad roku.Dodam jeszcze tylko ze niewiele mozna zrobic na rozpadajacym sie sk8parku ale coz nie narzekam wazne ze chociaz jakis jest :p
link: www.kobraxo.republika.pl
Pzdr dla wszystkich forumowiczow!
http://tiny.pl/mpqb <<night session!
Moje video...
Hey, wpakuj to na tego serva http://www.eengoedidee.nl/videoz/ tutajk nie ma problemow z transferem itd, trzeba sie tylko zalogowac. Moj film jest w top rated na 7 miejscu :) Poznań Junior freeriders :)) na chyba 9 tys klipów :)
Pozdro
Pozdro
www.NS-bikes.com
www.PJFR.pl
www.PJFR.pl
co warto zmienic w twojej jeździe?
nie rób wheela z nofooterem... wogóle nie rób wheela tylko manuala
(bo wdłg mnie jazda "na dębie" jest najbeznadziejnieszym trikiem jaki istnieje)
bierz przykład z bmxsiarzy ...czy widziałeś kiedyś żeby jakiś pros na bmx robił coś takiego?
ps.pedalkicka też nie rób - smierdzi trialem :P
pozrdo
nie rób wheela z nofooterem... wogóle nie rób wheela tylko manuala
(bo wdłg mnie jazda "na dębie" jest najbeznadziejnieszym trikiem jaki istnieje)
bierz przykład z bmxsiarzy ...czy widziałeś kiedyś żeby jakiś pros na bmx robił coś takiego?
ps.pedalkicka też nie rób - smierdzi trialem :P
pozrdo
Moje video...
Jak chcesz robić wheeliego z no footerem to rób,ja też to lubie, jest spox. A co do bmxiarzy to oni robią tylko manuale, bo wheeliego się nie da, haha.
www.NS-bikes.com
www.PJFR.pl
www.PJFR.pl
wiem ze za duzo tych weelie ale duzo radosci mi daje ten trik :p a poza tym bmxiarze mnie nie obchodza ale dzieki za twoje zdanie Sven.
Chcialem to wrzucic na eengoedidee ale nie moge co robie uload to mi wyskakuje ze nie mozna znalesc storny a wszystkie ich wymogi spelniam.
ALe moze uda mi sie to wrzucic na innym lepszym laczu.
Pozdro
Chcialem to wrzucic na eengoedidee ale nie moge co robie uload to mi wyskakuje ze nie mozna znalesc storny a wszystkie ich wymogi spelniam.
ALe moze uda mi sie to wrzucic na innym lepszym laczu.
Pozdro
http://tiny.pl/mpqb <<night session!
Eeeeeeee zastanówcie sie czemu smierdzi? ze wam sie nie podoba a może dlateog ze nic ni umiecie??:> bo wiesz też moge powiedziećze mi 15 metrowy drop smirdzi i sie niepodoba ale dlatego ze sam bym tak nie skoczył!! i tu może byc podobnie bo wam sie nie podoba bo nic nie umiecie:P i niemów mi ze niema adrenaliny bo zobacz film braci reczków z wawy jak byli i koleś na trialu z kilku metrów (naprawde sporo) na płaskie na tył spadał i praktycznie delikatnie spadł!! wiec nie mów ze nie ma adrenaliny!! jak sie umie to zawsze jest:p
www.ROMED.pl lamusy!
a no jeszcze dwie sprawy kturych nie zawarłem w prywatnej wiadomosci
1/ten pedal kick too w sumie dobry pomysł.... z tym ze wykonanie troche srednie... postarął bys sie o troche choć wyrzszą przeszkode...
i naprawde sie go nauczył....
jestem za...nie ograniczać sie..jak ktos umie wszystko to chwała mu za to....
moze podoba mi sie bo sam kiedys troche trial jedziłem...
choć nie wime...teraz juz praktycznie nie wykonuje pedlkicka.nigdy
2/mozesz sie pokucisc o jakies sekwencje trików.....tzn. kilak w jednym ujjeciu.... nawet prostrzych ale jedne za drugim....dla mnie to jest na max jazda.... kreci mnie tos trasznie jak ktos jedzis i trzaska triki jedne za drugim
1/ten pedal kick too w sumie dobry pomysł.... z tym ze wykonanie troche srednie... postarął bys sie o troche choć wyrzszą przeszkode...
i naprawde sie go nauczył....
jestem za...nie ograniczać sie..jak ktos umie wszystko to chwała mu za to....
moze podoba mi sie bo sam kiedys troche trial jedziłem...
choć nie wime...teraz juz praktycznie nie wykonuje pedlkicka.nigdy
2/mozesz sie pokucisc o jakies sekwencje trików.....tzn. kilak w jednym ujjeciu.... nawet prostrzych ale jedne za drugim....dla mnie to jest na max jazda.... kreci mnie tos trasznie jak ktos jedzis i trzaska triki jedne za drugim
http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=160013