dhcyc pisze:Hyyyyyyyymmmm, na wstępnie chcę powiedzieć, że ma miejscu tego komputera to nie wiem jak, ale tak bym mu wyjebał ze jbem by ściane przebił. To jest dziecko? To jest psychol, jak to nie jest sciema to chętnie bym sie podjął utemperowania takiego kolesia,
dla mnie to tez jest grane ... jakos na koncu ma wylaczony ekran. nigdy nie jest pokazany jego grajacego ... moze tylko tak sie podniecywal ... dobry aktor moze wszystko zagrac ... zreszta ciekawe ze pobiegl do garazu zeby rozwalic klawiature ...
http://www.e-wypoczynek.pl/dewajtis/
Tanie noclegi w centrum Zakopanego !!
Ten pierwszy do psychiatryka, ja osobiscie moglbym takiego odrazu zastrzelic. A ci ludzie z od rydzyka poraza... Katolicy tacy strasznie i wyzywaja sie od zydow. A Jezus byl polakiem?
Ten filmik z trickami prawie jak pjf 3 ;]
Po ogladnieciu tych filmikow juz wiem czemu sa ograniczenia wiekowe na grach.
o jeb ******** dziecko! jak u mnie była rodzinka z niemiec to chcieli pojeździc na szosie bo akurat stała w garażu a mój JB stał u mnie w pokoju to KÓRWA mówiłem im ze100 razy bo polsku i niemiecku żeby jeźdizł tylko po asfalcie i niewjeżdzał pod krawężniki to kurwa jeździli po kamieniach kraweżnikach na mojej szosie do treningu! zabralem ją zamknąłem i powiedziałem ,że niemoga jeżdzic!! potem sie wkurwiłem i poszedłem sie wyładowac na dirty i wracam do domu patrze a oni kurwa moją szosą w krzaki sie wpierdlaja!! wtedy sie wkurwiłem i pojechałem po nich ostro!! te szwaby są tepe mówi sie im! nieruszaj bo nietwoje to i tak to wezmą