Ile za Gile?
Ile za Gile?
Chcialem kupic sobie RST Gila TL (na nic innego nie mam kasy), patrzalem sie na Allegro i znalazlem. Tylko ze troche tanio, za tanio. W sklepie kosztuje ok. 360zl, a na Allegro najtanszy 185. Jak to mozliwe? W jakiej cenie szukac, zeby sie nie naciac?
uwaga natury ogólnej
Jak dla mnie to lepiej kupić nowy, sprzęt tej ceny (sam podobny mam) raczej nie jest wybitnie trwały i lepiej nie ryzykować.
Mam Gile TL i kupilem ja za 260zł w sklepie, nie wiem o co chodzi ale w jednym sklepie w Poznaniu Gile sa po 260zł a w drugim za 350zł i poza cana w ogole sie nie roznia, dziwna sprawa, moja jest gites jak na Gile:), tak w ogole to proponuje kupno jakiegos "prawdziwego" amora np. Z1 drop off ;D ja chce kupic jak uzbieram, godny amor!! Pozdro
-=It's not the bike you ride, It's how you ride a bike=-
gila to amorek którego ci zaoferowac nie moge ale powiem szczerze mam do sprzedania bardzo fjny amorek delta dziła super płynie ma jusz kilka tys przebiegó (ale po enduro ) jak na moje oko nie ma mu co zarzucić a prace ma jak marzcho mx comp air naprawde polecam
ps to jedno półkowiec
skok 90 (naprawde )
cena 600 zł
ps to jedno półkowiec
skok 90 (naprawde )
cena 600 zł
pozdro all pozytywni wariaci
gg3465517
gg3465517
-
- Lokalizacja: Kielce, a w weekendy Wolbrom tudzież Kraków... światowy człowiek jestem:P
- Kontakt:
Jest taka opcja ze ten tego amorka możesz kupić w werji normalnej bądź ECO (przynajmniej tak było do roku 2003). Wersja eco rózni się od "normalnej" m.in. tym że ma rozkręcana koronę i wymienną rurę sterową (kosztuje własnie około 300-320zł) natomiast wersja eco górne golenie, koronę i rurę sterową ma zespolone na stałe... U mnie w sklepie te tańsze są aktualnie po 200zł:) do wyboru masz kilka kolorów i różne średnice rur: 1cal i 1,1/8 oraz gwint lub bez gwintu:)
Rozyeb Team Wolbrom | Extreme-Bike shop Wolbrom
hehe tak czytam o tym rst i wiecie jakamysl mnie nachodzi?? ze oni to na tych amorach zarabiaja najwiecej, kazdy kto nie ma kasy to od razu rst, rst firma znana nawet do makrokeszow je dodaja, do slabych roerow np gianta wheelera itp. kurde a tak na to wszystcy narzekaja :P
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt