BIKEWORLD LEOGANG AUSTRIA OBÓZ :)
Troche mnie dziwi jedna rzecz: w linku biura turystycznego Azymut jest napisane ze trzeba wplacac zaliczke do 28 lutego, a juz w linkach ponizej do 5 marca.. ?? !! ?? cena - 1699 zł nie taka zabojcza (jak dla mnie) ale pewnie z karnetem by wyszlo gdzies tak aprox... 2500zł to tego jedzenie, wole nie wozic ze soba... trzeba miec z 3200 zł na spokojnie zeby sie z niczym nie szczypac. Musialbym dojechac na zbiorke do Krakowa, ale to juz tylko formalnosc. A tak wogule to ile osob by pojechalo? bo ja juz jestem na 60% zdecydowany.
Fukai
Przesadzacie :)
Karnet wyjdzie Was jakies 300zł..
Termin do 5 marca ponieważ dajemy szanse tym którzy z poczatku miesiąca mają wypłaty (rodzice) i nie są w stanie zapłacić zaliczki do 28.
Sniadanie jest wliczone w cene więc jak zabierzecie jakies zarło z polski (nie jakies swierze, np jakies zarło instant) to wyjdzie taniej, tym bardziej ze tam dużo nie bedzie sie chciało jeść ;)
Pozdro
Karnet wyjdzie Was jakies 300zł..
Termin do 5 marca ponieważ dajemy szanse tym którzy z poczatku miesiąca mają wypłaty (rodzice) i nie są w stanie zapłacić zaliczki do 28.
Sniadanie jest wliczone w cene więc jak zabierzecie jakies zarło z polski (nie jakies swierze, np jakies zarło instant) to wyjdzie taniej, tym bardziej ze tam dużo nie bedzie sie chciało jeść ;)
Pozdro
http://chudy.pinkbike.com/
fajnie tam jest:) w salbach jest mniej fajnych rzeczy, tzn jest pare fajnych dropow i wogle, ale niema tej trasy co byl na niej slopestyle. w leogangu fajnie jest bo masz tagiego singletrucka i ciagle dropiki roznych wysokosci falki i stoliki, mozesz przejechac wolno, ale mozesz nakurwiac i odwalac pozadne loty:)
www.mud-brothers.com w newsach masz kalendarz imprez
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!