Kaski 661
Kaski 661
Jakie są rozmiary kasków 661 w cm. bo nie moge nigdzie znaleźć bo chciałem kupić sobie M tylko niewiem czy będzie dobra
The Power Is On Your Side !!!
Ludzie czy wy tylko lekceważyć umiecie zaglądacie do tych postów a odpisać to nie łaska, a jak niewiecie to napiszcie np. nie wiem spier... albo poszukaj tam może coś tam jest .... i takie tam.
Nabierzcie ochoty i stuknijcie w tych pare klawiszy bo mi na tym zależy i chciałbym znać te piekielne rozmiary.
Nabierzcie ochoty i stuknijcie w tych pare klawiszy bo mi na tym zależy i chciałbym znać te piekielne rozmiary.
The Power Is On Your Side !!!
nie mozesz nigdzie znalesc? czy moze wogole nie szukales i idziesz na latwizne?
wystarczy wpakowac sie do jakiegos sklepu netowego i masz
http://www.jensonusa.com/store/product.aspx?i=HE707A15
wrazie jakbys jeszcze nie zauwazyl to masz tutaj
M: 57-58 cm
L: 59-60 cm
XL: 61-62 cm
wystarczy wpakowac sie do jakiegos sklepu netowego i masz
http://www.jensonusa.com/store/product.aspx?i=HE707A15
wrazie jakbys jeszcze nie zauwazyl to masz tutaj
M: 57-58 cm
L: 59-60 cm
XL: 61-62 cm
-
- Kontakt:
Alez prosze. Rozmiary kaskow 661 na przykladzie full compa (nie wiem czy w innych 661 rowniez sie sprawdzaja, ale raczej tak)
(obwod jak pewnie wiesz mierzysz przez czolo, tuz nad uszami)
M 56-58cm
L 58-60cm
XL 60-62cm
Jesli masz banke na granicy M/L badz L/XL to lepiej wziac o "numer" wieksze. Ja tak zrobilem z obwodem glowy 58 cm i kupilem L. Kilka tygodni pozinej moglem przymierzyc M juz dlugo jezdzona i bylo tam kurewsko ciasno.
(obwod jak pewnie wiesz mierzysz przez czolo, tuz nad uszami)
M 56-58cm
L 58-60cm
XL 60-62cm
Jesli masz banke na granicy M/L badz L/XL to lepiej wziac o "numer" wieksze. Ja tak zrobilem z obwodem glowy 58 cm i kupilem L. Kilka tygodni pozinej moglem przymierzyc M juz dlugo jezdzona i bylo tam kurewsko ciasno.