gdzie sprzedaja kradzione ? :P
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Krzywy włansie o to chodzi ze jak niemasz kasy i bedzie okzaja to taki ktos na bank kupi!! tak to jest:/ ja naprzykład niemam kasy zeby lepsze czesci kupować w sklepie i prubuje jak najtaniej wyczic!! i jak niebede wiedział i nikt mi nie powie ze dana czesc była kradziona to jakoś niemam wyrzutów sumienia ani nic!! nieweim czy bym kupił jakby mi ktos powiedział ze to jest kradzione!! raczej nie no ale wiesz każdy może tak mówic a w żeczywistości podejdzie kiedyś do niego koles mam monstera za 500 i co no nie kupisz?? i tu niestety niewiadomo jak sie człowiek zachowa:/
www.ROMED.pl lamusy!
Deathwitch-jestes gnoj-i tyle...
Moze szm na siebie pracujesz i wydaje Ci sie, ze to wielki wyczyn, ktory tlumaczy twoje podejscie do zycia-ale dla mnie jestes niedorozwoj. Tez pracuje, zarabiam na siebie, zone i dwuletnia coreczke ale wlasnie dzieki temu wiem, ze w zyciu nie kuoie kradzionego bika- za duzo staran kosztowalo mnie kupienie wlasnego.
A Ty jestes taki sam zlamas jak zlodzieje-szkoda slow-
mam Cie w dupie razem z Twoim zdaniem.
Moze szm na siebie pracujesz i wydaje Ci sie, ze to wielki wyczyn, ktory tlumaczy twoje podejscie do zycia-ale dla mnie jestes niedorozwoj. Tez pracuje, zarabiam na siebie, zone i dwuletnia coreczke ale wlasnie dzieki temu wiem, ze w zyciu nie kuoie kradzionego bika- za duzo staran kosztowalo mnie kupienie wlasnego.
A Ty jestes taki sam zlamas jak zlodzieje-szkoda slow-
mam Cie w dupie razem z Twoim zdaniem.
http://s10.bitefight.pl/c.php?uid=42087
-
- Kontakt:
wszyscy tak wyzywają , krytykują deatchwitcha a jestem pewien na 100 % że jeśli mieliby okazje kupna sprzętu wartego 5 czy 10 tys za 400zł to bankowo zakupili by taki sprzęt ! na forum oczywiście piszą że nie , że ja to bym kradzionego nie kupił itp. Na forum z tego co czytam to wszyscy są aniołkami , jak komuś ukradną rower to piszą dorwiem skurwie** a to tylko puste słowa, albo jak ktoś komuś wała zrobi na częśći to piszą daj adres pojade tam , wypier*ole gnojowi , i to również kończy się na słowach.
jest okazja powiedzmy Manitou Dorado za jedyne 150 zł , i co nikt by tego nie kupił ?? wiem że kupowanie kradzionych częśći jest złe i nie popieram tego ale wkur*wia mnie takie głupie gadanie "ja bym pewnie tego nie kupił"
ja zapewne bym się skusił na taką propozycje ! wiem że zrobił bym źle..
jest okazja powiedzmy Manitou Dorado za jedyne 150 zł , i co nikt by tego nie kupił ?? wiem że kupowanie kradzionych częśći jest złe i nie popieram tego ale wkur*wia mnie takie głupie gadanie "ja bym pewnie tego nie kupił"
ja zapewne bym się skusił na taką propozycje ! wiem że zrobił bym źle..
Zks !!!
-
- Kontakt:
Deathwitch
Ja powiem tak.. sam nie wiem czy nie kupiłbym.. tekiego bika (nigdy nie byłem w takiej sytuacji i w sumie ciesze się z tego). Deathwitch kozaczy.. i jeszcze jak gdyby prubuje nasunąć innym żeby kupowali kradzione.. Deathwitch powiem Ci tak.. nie wychylaj sie tak bo jak taka dość duża grupa "16 latków " sie zbierze to może sie zrobić nie dobrze.. nie popieram złodzieji wręcz przeciwnie.. każdy powinien zapcacować sobie i to jest ucziciwe..
---------------------------------------------------------------------------------------------
Ciężka sprafa została tu poruszona 8|
---------------------------------------------------------------------------------------------
Ciężka sprafa została tu poruszona 8|
Deathwitch ja mam 17 lat, mieszkam z rodzicami i wyobraź sobie, że nie dają mi oni kasy na każdą zachciankę. Nieraz sprzedam coś aby móc sobie kupić np. korby. Chyba nie chodzi o to aby mieć najlepszy rower cyt. " zajebistą zjazdówkę" ale o to żeby czerpać przyjemność z jazdy. Ja mam pointa coraz to dokupuje sobie jakieś części, ale nie użalam się że kumpel ma Z1 a ja Gile T4. Jeżeli naprawdę kochasz ten sport to nie powinno ci zależec wyłącznie na sprzęcie. Prze takich PALANTÓW jak ty w Polsce jest tak jak jest.
PS. Życzę Ci abyś w najbliższym czasie będąc na rowerze spotkał się z dresolami :)
PS. Życzę Ci abyś w najbliższym czasie będąc na rowerze spotkał się z dresolami :)
-
- Kontakt: