Rower do dualu
-
- Kontakt:
Arcik pisze:Dzięki za pomoc jak znacie jeszcze jakies dobre ramy w stylu dm dirt-street to piszcie .
Ramki NorthShore-a
DC Pussy
FIREEYE - Firesky Vertical
CMP (nie pamiętam modeli)
A jaki tam miałeś amorek/czy sztywniaka?poldeck pisze:Ds3.0 sobie odpuść. Tydzień jeździłem i to była masakra, leci na przód manuala ledwo idzie wyrwać, bannyhopsa też... Ds3.0 odpada...
W sumie to dziwne, i w sumie kwestia w dużej mierze umiejętności - tyle osób ją chwali, nie spotkałem się jeszcze z taką opinią...
poldeck
przesadzasz, banego da sie zrobic i manualem pojechac. owszem nie jest letko, ale mozna dac rade. zalezy co kto lubi - niektorym przeszkadza jak rower spod dupy ucieka ;) i mam sztywne widly, jak jest amor to jest o niebo lepiej
glutnixon
niech se kupuje sztrywniaka za 10,000 nie twoja sprawa, boli Cie ze nie stac Cie na to? heh jak mi przykro
przesadzasz, banego da sie zrobic i manualem pojechac. owszem nie jest letko, ale mozna dac rade. zalezy co kto lubi - niektorym przeszkadza jak rower spod dupy ucieka ;) i mam sztywne widly, jak jest amor to jest o niebo lepiej
glutnixon
niech se kupuje sztrywniaka za 10,000 nie twoja sprawa, boli Cie ze nie stac Cie na to? heh jak mi przykro
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt