gdzie sprzedaja kradzione ? :P

budka
Kontakt:

Post autor: budka »

chetnie dolaczam sie do tej prosby do admina, wezscie dajcie temu deathwitchowi bana na Ip, zeby tu sie nie pokazal a najlepiej dac mu head shota:P
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Ale on chce kurwa kupic swiadomie dh za 200zl , i jeszcze kozaczy...
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

qpa - pomysl. idziesz tam i nie wiesz. ale jak jest choc troche podejrzenia to kupisz?? ja bym sie czul nieswojo...

staram sie kupwac w sklepie. mam czyste sumiemie i zawsze latwiej sie pluc jak cos nie dziala :D
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
budka
Kontakt:

no kumpel ostatnio widzial na niskich lakach juniory po 500zł i inne "okazje"
Deathwitch
Kontakt:

Post autor: Deathwitch »

"dajcie mu bana na ip to sie zamknie"

Nie zamkne. IP mam zmienne. A po drugie to naprawde juz mi sie nie chce czytac postow zaczynajacych sie od "Deathwitch, *****". Silowa krytyka i walka o sprawiedliwosc? Niestety chyba pomyliliscie kraje, gdyz w Polsce rzadko co zalatwia sie uczciwie.
budka
Kontakt:

Poki tacy ludzie jak Ty beda zasiadali na szczycie i beda sie wogule rodzili to nic sie nie zmieni, szkoda, ze nie ma tak jak w starozytnej sparcie, dzici ktore odbiegaly od normy psychicznie bafdz fizycznie zrczucano z wulkany, mialbys niezla droga:)
wd40
Kontakt:

Post autor: wd40 »

hehe dobre!!! Proponuje w takim razie nigdy nie odpowiadac Deathwitchowi, bo skoro ban nic nie daje to mozna w inny sposob zalatwic sprawe...
nisan
Kontakt:

Post autor: nisan »

deathwich napisałbym ci wiązanke za którą mnie zbanowali na innym forum ale nie jestes tego wart, kupując kradzione to tak jakbyś sam kradł, jakby nie było takich buraków jak ty to ci co kradną by tego nie robili bo by nie miał kto kupować, koniec nie mam nic wiecej do powiedzenia, jesteś żałosny.
QPA
Kontakt:

Post autor: QPA »

Krzywy włansie o to chodzi ze jak niemasz kasy i bedzie okzaja to taki ktos na bank kupi!! tak to jest:/ ja naprzykład niemam kasy zeby lepsze czesci kupować w sklepie i prubuje jak najtaniej wyczic!! i jak niebede wiedział i nikt mi nie powie ze dana czesc była kradziona to jakoś niemam wyrzutów sumienia ani nic!! nieweim czy bym kupił jakby mi ktos powiedział ze to jest kradzione!! raczej nie no ale wiesz każdy może tak mówic a w żeczywistości podejdzie kiedyś do niego koles mam monstera za 500 i co no nie kupisz?? i tu niestety niewiadomo jak sie człowiek zachowa:/
www.ROMED.pl lamusy!
P3
Kontakt:

Post autor: P3 »

Deathwitch-jestes gnoj-i tyle...
Moze szm na siebie pracujesz i wydaje Ci sie, ze to wielki wyczyn, ktory tlumaczy twoje podejscie do zycia-ale dla mnie jestes niedorozwoj. Tez pracuje, zarabiam na siebie, zone i dwuletnia coreczke ale wlasnie dzieki temu wiem, ze w zyciu nie kuoie kradzionego bika- za duzo staran kosztowalo mnie kupienie wlasnego.
A Ty jestes taki sam zlamas jak zlodzieje-szkoda slow-
mam Cie w dupie razem z Twoim zdaniem.
http://s10.bitefight.pl/c.php?uid=42087
waper
Kontakt:

Post autor: waper »

"Nie kradnij, władza nie znosi konkurencji"
http://tiny.pl/h8vd
http://www.barnej.pl
damianbiker
Kontakt:

Post autor: damianbiker »

wszyscy tak wyzywają , krytykują deatchwitcha a jestem pewien na 100 % że jeśli mieliby okazje kupna sprzętu wartego 5 czy 10 tys za 400zł to bankowo zakupili by taki sprzęt ! na forum oczywiście piszą że nie , że ja to bym kradzionego nie kupił itp. Na forum z tego co czytam to wszyscy są aniołkami , jak komuś ukradną rower to piszą dorwiem skurwie** a to tylko puste słowa, albo jak ktoś komuś wała zrobi na częśći to piszą daj adres pojade tam , wypier*ole gnojowi , i to również kończy się na słowach.
jest okazja powiedzmy Manitou Dorado za jedyne 150 zł , i co nikt by tego nie kupił ?? wiem że kupowanie kradzionych częśći jest złe i nie popieram tego ale wkur*wia mnie takie głupie gadanie "ja bym pewnie tego nie kupił"
ja zapewne bym się skusił na taką propozycje ! wiem że zrobił bym źle..
Zks !!!
damianbiker
Kontakt:

Post autor: damianbiker »

no i jeszcze jedno żeby ograniczyć handel kradzionymi rowerami czy częściami trzeba obniżyć ceny ... ceny są zajebiście wysokie a ich obniżenie sprawiło by złodziejom duży problem !
Zks !!!
budka
Kontakt:

osobiscie to nie wiem jak bym sie zachowal, gdybym mial taka "okazje". Mozemy sobie gdybac do woli( "Gydby babcia miala wąsy, była by dziadkiem") Ale jedno wiem, nie moglbym na czyms takim jezdzic bo bym sie na tym zle czul. Ja przynajmniej dobrze wiem, ze mialbym wyrzuty sumienia i tyle.
AMOEBA
Kontakt:

Deathwitch

Post autor: AMOEBA »

Ja powiem tak.. sam nie wiem czy nie kupiłbym.. tekiego bika (nigdy nie byłem w takiej sytuacji i w sumie ciesze się z tego). Deathwitch kozaczy.. i jeszcze jak gdyby prubuje nasunąć innym żeby kupowali kradzione.. Deathwitch powiem Ci tak.. nie wychylaj sie tak bo jak taka dość duża grupa "16 latków " sie zbierze to może sie zrobić nie dobrze.. nie popieram złodzieji wręcz przeciwnie.. każdy powinien zapcacować sobie i to jest ucziciwe..

---------------------------------------------------------------------------------------------
Ciężka sprafa została tu poruszona 8|
Remagen
Kontakt:

Post autor: Remagen »

Deathwitch ja mam 17 lat, mieszkam z rodzicami i wyobraź sobie, że nie dają mi oni kasy na każdą zachciankę. Nieraz sprzedam coś aby móc sobie kupić np. korby. Chyba nie chodzi o to aby mieć najlepszy rower cyt. " zajebistą zjazdówkę" ale o to żeby czerpać przyjemność z jazdy. Ja mam pointa coraz to dokupuje sobie jakieś części, ale nie użalam się że kumpel ma Z1 a ja Gile T4. Jeżeli naprawdę kochasz ten sport to nie powinno ci zależec wyłącznie na sprzęcie. Prze takich PALANTÓW jak ty w Polsce jest tak jak jest.

PS. Życzę Ci abyś w najbliższym czasie będąc na rowerze spotkał się z dresolami :)
evilbiker
Kontakt:

Post autor: evilbiker »

a ja mam 16 lat nic nie dostaje od starych nawet kieszonkowego iiiiiiiiiiii nie mam roweru.....
ale najprawdopodobnij zmieniam na deka bo kurwicy dostaje ;( i co ja mam zrobić gdybym miał okazje kupienia takiego roweru to bym sie powaznie zastanowił
http://tiny.pl/1h2
just fuck it.
kruppa
Kontakt:

Post autor: kruppa »

gadacie ze nei wiecie jakbyscie sie zachowal. ja mam na to sposob-poprostu nie szukajcie takich okazji. To jest chyba proste. Ja nie szukam i nie mam takich dylematow. Nigdy nie widzialem monstera za 400,nawet juniora i nie chce widziec.
Deathwitch
Kontakt:

Post autor: Deathwitch »

Piszcie dalej aniołki...
Zablokowany