Blat MTB w korbie BMX
Blat MTB w korbie BMX
Witam... szukałem i nie znalazłem odpowiedzi...
Potrzebuje jakiegoś blatu pod łancuch mtb do korby bmx... albo czy jest jakiś sposób zeby na blacie BMX założyć łancuch 8rzędowy... spiłowac albo cuś w tym stylu... Prosze o pomoc ... linki do polskich sklepów z blatami najlepiej 39T pod łancuch MTB
Z góry dzięki za pomoc
Potrzebuje jakiegoś blatu pod łancuch mtb do korby bmx... albo czy jest jakiś sposób zeby na blacie BMX założyć łancuch 8rzędowy... spiłowac albo cuś w tym stylu... Prosze o pomoc ... linki do polskich sklepów z blatami najlepiej 39T pod łancuch MTB
Z góry dzięki za pomoc
[url]http://www.roztocze.yoyo.pl/[/url]
Budowa toru supercross :)
Budowa toru supercross :)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja mam taki patent. Zamówiłem u tokarza przejściówke z osi bmx na blat mtb 104mm... Zmierz wszystkie otwory, najlepiej kup tarcze na jakiś prosty rozstaw i 4 śruby. zmierz śerdnice osi od korby, odległość otworu do przykręcania blatu (od środka, do środka) i powiedz żeby koleś Ci wytoczył ze stali. Ja mam 5mm, śmigam już przeszło rok i jest dobrze.
Jak chcesz to wysle ci fote i dokladne wymiary. Albo zamotam sie z kolesiem, zeby cos takiego zrobil, za jakies 10-15 zeta. pozdro
Jak chcesz to wysle ci fote i dokladne wymiary. Albo zamotam sie z kolesiem, zeby cos takiego zrobil, za jakies 10-15 zeta. pozdro
1. pająk kupiony lub na zamówienie (pod os korby bmx -19.05, 20 lub 22mm)
2. zebatka bmx standard szeroka i nie żadne piłowanie, tylko stoczenie zebaów na węższe
3. oldschoolowa zebatka bmx / racingowa (ale moze 8spd nie podpadowac dalej).
4. zębatka bmx tylko cienka na zamówienie (np. stalowa ) jak mtb.
2. zebatka bmx standard szeroka i nie żadne piłowanie, tylko stoczenie zebaów na węższe
3. oldschoolowa zebatka bmx / racingowa (ale moze 8spd nie podpadowac dalej).
4. zębatka bmx tylko cienka na zamówienie (np. stalowa ) jak mtb.
dupa.