Nie moge się zdecydowac na ramke HELPzzz
Nie moge się zdecydowac na ramke HELPzzz
Witam,
od pewneczo czasu myśle o nowej ramce ogólnie to jeżdze wsio street leciutki naprawde leciutki FR dropsy do 1-2m. No i dirtu troche. Chciałbym ramke najbardziej pod kontem streetu bo tego w to lato zamierzam uprawiać nawięcej. Mam około 8 stówek aleee nie chce wszystkiego wrzucić w dobrą rame typu pussy albo coś w tym stylu tylko chce tez podokupowac inne częsci typu pedały dobre stery siodło mostek kiera itp.
Wpadły mi w oko 3-4 ramki:
Johny Bravo Prodigy
Dartmoor ten tańszy za około 350zł
Destroyer street (klocek nie jestem do niego jakoś specjalnie przekonany.)
merida UMF
Wolałbym coś lekkiego z alu nie jestem pudzian nie wiem czy dałbym rade z destoyerem :(
Wiem że było mnusto tematów ale teraz pojawiają się nowe popękane ramki ktoś bardziej katuje inne i im się nic niedzieje więc warto by było uaktualnić temat. O około 3 JB pękniętych słyszałem aczkolwiek skłaniałbym się ku zakupowi tej ramki :] Tylni trójkąt 415m najkrótszy z najlzejszych :]
od pewneczo czasu myśle o nowej ramce ogólnie to jeżdze wsio street leciutki naprawde leciutki FR dropsy do 1-2m. No i dirtu troche. Chciałbym ramke najbardziej pod kontem streetu bo tego w to lato zamierzam uprawiać nawięcej. Mam około 8 stówek aleee nie chce wszystkiego wrzucić w dobrą rame typu pussy albo coś w tym stylu tylko chce tez podokupowac inne częsci typu pedały dobre stery siodło mostek kiera itp.
Wpadły mi w oko 3-4 ramki:
Johny Bravo Prodigy
Dartmoor ten tańszy za około 350zł
Destroyer street (klocek nie jestem do niego jakoś specjalnie przekonany.)
merida UMF
Wolałbym coś lekkiego z alu nie jestem pudzian nie wiem czy dałbym rade z destoyerem :(
Wiem że było mnusto tematów ale teraz pojawiają się nowe popękane ramki ktoś bardziej katuje inne i im się nic niedzieje więc warto by było uaktualnić temat. O około 3 JB pękniętych słyszałem aczkolwiek skłaniałbym się ku zakupowi tej ramki :] Tylni trójkąt 415m najkrótszy z najlzejszych :]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
bierz destroyera i heja...nie ma sensu kupowac ramy z alu ktora polamiesz szybciej niz z cr-mo, no destroyer tez sie polamac moze ale nie bedziez nim problemow...sam nawet go zespawasz dospawasz jakeis wstawki i heja dalej...a jak alu polamiesz to musisz reklamowac no duncona uznaja raczej...ale nie wiem jak z tym dartmoorem on jest z authora...nie wiem...zobacz ile ostatnio sypie sie authorow...
co do tego ze nie ejstes pudzianem to wyobraz sobei ze ja tez nie ejstem pudzianem a mam rame 3.4kg(DM dirt/street z pzrekierowaniem pod only street:P) i jakos robie tosamo ze na wczesniejszej ramie z alu.dobra geo i po sprawie...
biez destroyera...ja gdymym mial jescze raz skladac rower a niemial bym kasy na Dm'a to bym bral bez wachania destroyera.
pozdro
co do tego ze nie ejstes pudzianem to wyobraz sobei ze ja tez nie ejstem pudzianem a mam rame 3.4kg(DM dirt/street z pzrekierowaniem pod only street:P) i jakos robie tosamo ze na wczesniejszej ramie z alu.dobra geo i po sprawie...
biez destroyera...ja gdymym mial jescze raz skladac rower a niemial bym kasy na Dm'a to bym bral bez wachania destroyera.
pozdro
pinkbike-to nie smietnik...zanim dasz tam fote dokladnie to przemysl...
Destroyer najlepszy z tego co wymieniles a ci co pisza inaczej sa glupi. Bo ramka z najlepsza geo dostepna na rynku w tej cenie z cr-mo i ktora nie peka bardzo czesto musi byc najlepsze. Drag to gowno maxymalne i duze osob o tym wie. Ciul z tego ze jest mocny skoro zle sie na nim jezdzi. JB jest fajne ale wolalbym streeta. A dartmoor hmm? Nie podoba mi sie, nie jest jakis mocny i ma srednia geo. Typowy szarak. Poprostu biez destroyera. Mialem rower do streetu ktory wzyl 16 kg. A ja waze 54 i jakos bez problemu dawalem rade na nim.
Ssij pento
SzyszeQ bardzo mądra odpowiedź <ROTFL><WYŚMIEWACZ><LOL>
Podaj mi jakaś zajedwabista ramke w tym przedziale cenowym napewno kupie. Albo jeszcze lepiej dołóż mi do SUBURBANA na 100% kupie.
Nie którzy ludzie sa naprawde dziwini...
Do innych:
hehe spowiedziewałem się że zostane ostro zjechany :) Ale dzięki za wyrozumiałośc :]
Szkoda że u mnie w mieście jest tylko SIGN i Destroyer DS1 :( Bym sobie pośmigał i popróbował :) Na wiosne/lato będzie jeszcze Shred z 2005 i Dragstar ale 16 z 2004. AHA zapowiadam DRAGSTARA wcale nie chce nie przyszło mi to nawet na myśl. Potwierdza się opinia że jest kuresko długi.
Podaj mi jakaś zajedwabista ramke w tym przedziale cenowym napewno kupie. Albo jeszcze lepiej dołóż mi do SUBURBANA na 100% kupie.
Nie którzy ludzie sa naprawde dziwini...
Do innych:
hehe spowiedziewałem się że zostane ostro zjechany :) Ale dzięki za wyrozumiałośc :]
Szkoda że u mnie w mieście jest tylko SIGN i Destroyer DS1 :( Bym sobie pośmigał i popróbował :) Na wiosne/lato będzie jeszcze Shred z 2005 i Dragstar ale 16 z 2004. AHA zapowiadam DRAGSTARA wcale nie chce nie przyszło mi to nawet na myśl. Potwierdza się opinia że jest kuresko długi.
http://www.pinkbike.com/photo/1036276/
Moja dziewczynka w nowym ubranku ^^
Moja dziewczynka w nowym ubranku ^^