Amortyzator w Metro....
Amortyzator w Metro....
no właśnie... jest tam Marzocchi Dirt Jam Comp..wiem, wiem, pewnie powiecie, ze to straszne gówno... ale nie mam tyle kasy, zeby wymienić w nim zaraz po kupnie amor... wiec mam pytanie --------> da sie jakoś poprawić jego prace??
-
- Kontakt:
stogi
ale ty kurwa ********** farmazony co przeczytales w katalogu !!
bebechy to ma podobne do rst a nie do dja!
co za ludzie ;/ ten amor to gowno... obudowa ta sama co w dju. pytanie czy mozna wlozyc do niego tlumik od dirt jumpera - jakbys taki dorwal to mooze by to dzialalo ale sadze ze nie warto sie bawic... sprzedaj to i jak Cie nie stac to kup na poczatek sztywne widly i zbieraj na normalny amor.
ale ty kurwa ********** farmazony co przeczytales w katalogu !!
bebechy to ma podobne do rst a nie do dja!
co za ludzie ;/ ten amor to gowno... obudowa ta sama co w dju. pytanie czy mozna wlozyc do niego tlumik od dirt jumpera - jakbys taki dorwal to mooze by to dzialalo ale sadze ze nie warto sie bawic... sprzedaj to i jak Cie nie stac to kup na poczatek sztywne widly i zbieraj na normalny amor.
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Cszyvy Obudowa tylko tak samo wygląda jak w DJ'u ale jest z innego stopu. Kiedyś widziałem ładnie przegietego na goleniach dirt juma o kilkanaście stopni.
Stogi z której strony dirt jum ma podobne bebchy do dj'a. Bo im sie wydaje że z żadnej. Elastomer i brak tłumienia (buhahahaha), jakie tu podobieństwo, a i jeszcze plastikowe korki jak w rst bądź suntourach z niższej półki.
Kup rower sprzedaj amorka jako nówke, dozbieraj kasy na np. dj (od blacka trzymaj się z daleka), a jak nie masz skąd dozbierać, kup sztywniaka używke, reszte kasy schowaj i zbieraj do amorka.
Stogi z której strony dirt jum ma podobne bebchy do dj'a. Bo im sie wydaje że z żadnej. Elastomer i brak tłumienia (buhahahaha), jakie tu podobieństwo, a i jeszcze plastikowe korki jak w rst bądź suntourach z niższej półki.
Kup rower sprzedaj amorka jako nówke, dozbieraj kasy na np. dj (od blacka trzymaj się z daleka), a jak nie masz skąd dozbierać, kup sztywniaka używke, reszte kasy schowaj i zbieraj do amorka.
Dam dupy za gar zimnej zupy....
Amor jest dobry na początek, na 100% lepszy niż sztywniak, bo każdy amor amortyzuje, a jak masz sztywniaka to jedyną amortyzacją są nadgarstki i opona :) Ja jestem zdania, że w tej cenie to nawet z tym amorem opłaca się kupić ten sprzęt. Rozwalisz kupisz inny, jeśli zaczynasz nie będziesz czuł tak duzej różnicy, jak osoba która przesiadała się np z DJ1.
Zadowoleni klienci i dobre ceny ...
www.rowerowy.com
... na maile odpowiadamy zawsze
www.rowerowy.com
... na maile odpowiadamy zawsze