Zdrowie -wstydliwy temat
A ja Ci dam stary,sprawdzony sposób górali,hehe... a serio to moja matka jest pielegniarka i jak byłem szczenak to spierdoliłem sie prosto na orzechy na jakichs drabinkach,a ze byłem na wakacjac,a jaja miałem wielkosci dojzałego arbuza pojawił sie problem... Po chwili namysłu moja rodzicielka wpadła na jakis pomysł.... mianowicie nalała mi do wanny w **** ciepła wode i teraz uwaga... wrzuciła cała paczke rumianku ( takiego jaki pijesz na kaca np. ) do tej wody i kazała mi w tym siedziec 20 minut... posiedziałem sobie tak 20 minut w najwiekszej herbacie jaka widziałem, wyszedłem, wjebałem sie pod ciepły prysznic zeby spłukac to gówno, połozyłem sie w kime i co ? Rano mogłem juz swobodnie trzepac kapucynka nad okladka "Sukcesu" z Izabella Scorupco na okladce... Stary, niech mnie piorun strzeli jezeli kłamie... Wstaniesz rano i po bólu... masz to jak w banku...
Pozdro i jaj ze stali zycze
Pozdro i jaj ze stali zycze
=--> El Bankierro Loco aka. § Paragraf § <--=
www.dh-zone.com/forum/search.php
www.dh-zone.com/forum/search.php
przeciez mowie, ze grzybica nie wyglada tak jak sie kazdemu wydaje, jak sie wtedy obtarlem, to tez mailem zwykle zaczerwienienie na jajach. dopiero lekarz mi powiedzial, ze owszem, najpierw to bylo obtarcie ale potem zrobila sie z tego grzybica, ktora tez miala kolor czerwony.
to co napsiales:
"to ze sa pocharatane o mocowania linek to male piwo.
ale mam nanich spore zaczerwienienie i jak je dotykam to cholernie piecze taksamo na pachwinie
mam wrazenie ze te pieczenie to jakos tak pod skura jest "
dokladnie odpowiada objawom grzybicy pachwin
i okolicznosci powstania sa takie same: obtarles o cos jajami, naruszajac naskurek
to co napsiales:
"to ze sa pocharatane o mocowania linek to male piwo.
ale mam nanich spore zaczerwienienie i jak je dotykam to cholernie piecze taksamo na pachwinie
mam wrazenie ze te pieczenie to jakos tak pod skura jest "
dokladnie odpowiada objawom grzybicy pachwin
i okolicznosci powstania sa takie same: obtarles o cos jajami, naruszajac naskurek
-
- Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
- Kontakt:
Widzisz spytałem sie mamusi ktora jest lekarzem co Ci moze byc i powiedziała ze w takich przypadka sa 2 najczestrze:
wodniak jader
grzybica powstajaca na skutek sporego obtarcia
Podobno wodniaka nie masz bo miałbys taka mndarynke na jajach wypełniona płynem! I wtedy by ci dali jaja na wysiegnik. Masz na 90% grzybice poniewaz obrarłes naskurek i wdało sie zakarzenie. Manszczescie nie jest to taka grzybica co sie leczy miesiacami!
Dikus--==> Powinienes był wykozystac całą masc bo inaczej moze Ci sie to powtórzyc.
A do lekarza idz, da Ci masc albo takie psikadło i mamusia:P mowi ze takich z urazami jajek mase do lekarzy chodzi wiec wyjatkiem nie bedzisz...
wodniak jader
grzybica powstajaca na skutek sporego obtarcia
Podobno wodniaka nie masz bo miałbys taka mndarynke na jajach wypełniona płynem! I wtedy by ci dali jaja na wysiegnik. Masz na 90% grzybice poniewaz obrarłes naskurek i wdało sie zakarzenie. Manszczescie nie jest to taka grzybica co sie leczy miesiacami!
Dikus--==> Powinienes był wykozystac całą masc bo inaczej moze Ci sie to powtórzyc.
A do lekarza idz, da Ci masc albo takie psikadło i mamusia:P mowi ze takich z urazami jajek mase do lekarzy chodzi wiec wyjatkiem nie bedzisz...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
ja bym tam sie wcale nad tym nie namyslal tylko zaraz zawalal do tego lekarza!!! Jak bylem w szpitalu (polamana reka w kilku miejscach na desce snowboardowej) gosciowi wdalo sie zakazenie i mial operacje tego nie przyjemnego miejsca!!;/ Troche mu tego wycieli, nie byc baba on mial 15 lat i sie nie wstydzil a ty sie wstydzisz!!;];];] Wiesz zalezy ile ty masz lat wogóle!!!
POZDRO
POZDRO
http://www.pinkbike.com/photo/2232705/ some new stuff