poszukuje dziewczyny
Ach gadanie ... Ja od 4 lat jestem z kobitka. Moja i jest ok.Wiadomo sa lepsze i gorsze dni ale ogólnie jest bardzo dobrze. Czasem nawet razem na wycieczki rowerowe jezdzimy, bo ona jest bardzo aktywna ;) I jeszcze nigdy mi nie powiedziala : "Rower albo ja", "kumple albo ja", "piwo albo ja". Bo ona tez ma swoich znajomych, swoje pasje, a piwo pijemy razem :).
Takie problemy to z autopsji wiem, ze maj dziewczyny okolo 15 letnie co czytaja "Bravo", a w tym "Brawie" im rózne falszywe prawdy wkladaj do ich slicznych glówek.W efekcie czego kazda pietnastolatka chce niepodzielnie panowac nad swoim facetem.Z wiekiem staja sie bardziej wyrozumiale (tak mi sie wydaje).
Takie problemy to z autopsji wiem, ze maj dziewczyny okolo 15 letnie co czytaja "Bravo", a w tym "Brawie" im rózne falszywe prawdy wkladaj do ich slicznych glówek.W efekcie czego kazda pietnastolatka chce niepodzielnie panowac nad swoim facetem.Z wiekiem staja sie bardziej wyrozumiale (tak mi sie wydaje).
Trauer- źle ci sie wydaje :-) Każdy powinien rozwijać swoje pasje... a jak już wyuczymy sie wszystkich tricków w dirt jumpingu to co zostaje?? Dziewczyna + one hander, no foot (lol), front flip itd. Poczytajcie sobie kamasutre ;-) Poza tym rower nie daje duchowego wsparcia, i nie przyjdzie cie odwiedzić w szpitalu jak sie połamiesz :-)
Moze mi sie zle wydaje, bo przeciez to tylko mi sie wydaje. Ja ze swoja dziewczyna juz od ponad roku mieszkam. Ona sie uczy ja pracuje. Jeszcze nigdy nie musialem wybierac pomiedzy obiadem u rodziców a rowerem,albo zakupami a rowerem, albo czymkolwiek a rowerem. Ona mnie jeszcze czasem sama na ten rower goni - bo ruch to zdrowie :)))))
Dzieki Ci Sloneczko, ze jestes tak wyrozumiala.
Zycze wam znalezienia dziewczyn wyrozumialych i podzielajacych wasze pasje.
Dzieki Ci Sloneczko, ze jestes tak wyrozumiala.
Zycze wam znalezienia dziewczyn wyrozumialych i podzielajacych wasze pasje.
-
- Kontakt:
trzeba szukać takiej której się podoba to co robisz...
widomo że niałatwo taką spotkać- ale nie warto sie spieszyć w tych poszukiwaniach...
najbardziej mnie denerwują takie które mówią ty jakiś czubek jesteś po co tak skaczesz...
a najbardziej podziwiam te które lubią odrobine dreszczyku emocji...
pozdro dla wszystkich spoko kobitek
widomo że niałatwo taką spotkać- ale nie warto sie spieszyć w tych poszukiwaniach...
najbardziej mnie denerwują takie które mówią ty jakiś czubek jesteś po co tak skaczesz...
a najbardziej podziwiam te które lubią odrobine dreszczyku emocji...
pozdro dla wszystkich spoko kobitek
http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=995
a ja, jak slysze: "Piotrek, po co Ty to robisz ? zrobisz sobie krzywde... " itd... to mi sie slabo robi... qrde... ja to kocham i tyle...
ale jak rano ide do niej a ona: "poczekaj, tylko sie umaluje" to ja szybko :"nie maluj sie! co to za roznica jak wygladasz itak Cie kocham..." to ona itak swoje...
no to ja se jezdze bez wyzutow :-D
.
.
(tyle dobrze ze z nia nie chodze a kocham jak siostre :P)
ale jak rano ide do niej a ona: "poczekaj, tylko sie umaluje" to ja szybko :"nie maluj sie! co to za roznica jak wygladasz itak Cie kocham..." to ona itak swoje...
no to ja se jezdze bez wyzutow :-D
.
.
(tyle dobrze ze z nia nie chodze a kocham jak siostre :P)
umieram na rower