Hanka Bielicka nie zyje ... [*]
Hanka Bielicka nie zyje ... [*]
http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html? ... caid=4137d
Hanka bielicka nie zyje... przezyla 90 lat [*]
Hanka bielicka nie zyje... przezyla 90 lat [*]
jeżeli już wam ten temat nie pasuje to nie piszcie tutaj... a ja myśle że to dobre jest żeby zapalic taka wirtualna swieczke dla ludzi znanych, dla ludzi ktorzy jakos się zapisali w histori, Niemen, Wojtyła, Bielicka i wielu innych co do Jędrzejczaków to ja bym raczej Otyli zapalił świeczke żeby ją oświecic...
http://www.pinkbike.com/photo/885826/ - łower (dlaczego tu niema wolności słowa?)
wiesz npr jesli nazywasz to nabijaniem postow to bardzo szkoda... bo mam to gleboko w dupie czy mam 30 postow dziennie czy 1 wiec nie mow mi ze nabijam posty, temat powstal bo TAK chcialem, wkoncu na to jest offtopic a temat uwazam za wazniejszy niz jakies pierdoly przykre ejst tylko to ze nikogo nie obchodzi ze umarl ktos kogo wszyscy znaja...
PS
nie wiem co to kogo boli ze powstal taki temat... na kazdym normalnym forum pojawiaja sie wlasnie w offtopicu tematy o slawnych ludziach ktorzy wlasnie zmarli, niewszyscy ogladaja telewizje czy sluchaja radia, ja bym nawet nie wiedzial gdyby nie pewne inne forum, myslalem ze warto sie tym podzielic z innymi...
PS
nie wiem co to kogo boli ze powstal taki temat... na kazdym normalnym forum pojawiaja sie wlasnie w offtopicu tematy o slawnych ludziach ktorzy wlasnie zmarli, niewszyscy ogladaja telewizje czy sluchaja radia, ja bym nawet nie wiedzial gdyby nie pewne inne forum, myslalem ze warto sie tym podzielic z innymi...
emhyr
ale po co? forum rowerowe tutaj mamy, halo... pozatym czemu gornik ma nie szaonwac smierci? btw ja wolalbym zeby ludzie szanowali moja osobe niz moja smierc ale dobra :]
i mnie nie obchodzi czy nabijasz posty czy nie, ale wierz mi ze ten temat nie jest potrzebny, kto ja ma pamietac i tak bedzie ja pamietal...
ale po co? forum rowerowe tutaj mamy, halo... pozatym czemu gornik ma nie szaonwac smierci? btw ja wolalbym zeby ludzie szanowali moja osobe niz moja smierc ale dobra :]
i mnie nie obchodzi czy nabijasz posty czy nie, ale wierz mi ze ten temat nie jest potrzebny, kto ja ma pamietac i tak bedzie ja pamietal...
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
i co ze rowerowe? widzisz napis offtopic? co ma do roweru glosowanie na jakies dupy? jakies hardkorowe amdafaka kawalki metalowe? powiedz mi co a dopierdo zadawaj takie pytania...Cszyvy pisze:emhyr
knypal co ty pieprzysz, jaki gangsta, poprostu zwracam uwagę na modę "świeczkową :D"
Tak Ci jej szkoda.... to leć na pogrzeb, na cmentarz, a nie myślisz, że wielki fan jesteś Bielickiej bo świeczke zapalisz!
Pewnie nawet żadnej sztuki w której zagrała byście nie wymienili, ale jesteście trendi bo świeczke zapaliliście :]
Tak Ci jej szkoda.... to leć na pogrzeb, na cmentarz, a nie myślisz, że wielki fan jesteś Bielickiej bo świeczke zapalisz!
Pewnie nawet żadnej sztuki w której zagrała byście nie wymienili, ale jesteście trendi bo świeczke zapaliliście :]
www.cykloza.pl
ave na przetrwanie | amen
http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
ave na przetrwanie | amen
http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
Od: GÓRNIK
Do: emhyr (Online)
Wysłany: 09.03.2006 22:30:49
Temat: !
ty, uważaj sobie lepiej!
jesli to sa pozdrowienia z wakacj to owszem mi nie groziles
a jesli kasowanie moich 3 postow pod rzad uwarzasz przesada to naprawde..
JESLI JESZCZE RAZ SKASUJESZ TEGO MEILA CO WKLEJAM PO RAZ 3 TO SIE NAPRAWDE WKURZE KIM TY JESTES ZE ROBISZ CO CHCESZ? ZE KASUJESZ CZYJES POSTY? MOZE NIE DOROSLES DO ROLI MODERATORA?.
Do: emhyr (Online)
Wysłany: 09.03.2006 22:30:49
Temat: !
ty, uważaj sobie lepiej!
jesli to sa pozdrowienia z wakacj to owszem mi nie groziles
a jesli kasowanie moich 3 postow pod rzad uwarzasz przesada to naprawde..
JESLI JESZCZE RAZ SKASUJESZ TEGO MEILA CO WKLEJAM PO RAZ 3 TO SIE NAPRAWDE WKURZE KIM TY JESTES ZE ROBISZ CO CHCESZ? ZE KASUJESZ CZYJES POSTY? MOZE NIE DOROSLES DO ROLI MODERATORA?.