konex => mi po odswiezeniu zadzialalo, mimo, ze pare godzin temu nic to nie dawalo. Ale dzieki temu moge Ci powiedziec, ze nic ciekawego ;) (Tosia w locie).
Mialem okazje testowac dokladnie ta tose juz w zeszlym roku, w wakacje :). W lasku wolskim jakies 2 h wspanialej zabawy. Dla porownania byla wowczas akita model 2005 :D. Co do tosy to fajny sprzet wg. mnie do FR (wybiera naprawde duzo,choc minimalnie pompuje.Dla usprawiedliwienia moge dodac ze damper "fjużyn" nie byl pierwszej "swieżosci").
wooyek, dlaczego "niestety nie VPP"? kto powiedział że patent aktualnie należacy do SC i Intense jest najlepszy... ma swoje wady ;)
tosię widziałem na targach Eurobike we wrześniu zeszłego roku... :) fajnie byłoby, gdyby chłopakom w końcu wyszła porządna rama FR
orh, a ile toto ma skoku? jakie amory można zamontować? jaka waga?
frango => VPP i wady??? Nie wierze ;) Mysle, ze jednak jest on lepszy od patentow pseudo-VPP stosowanych przez cala reszte producentow w ramach z plywajacym punktem obrotu.
Skok - 17cm, cena ok 3500zl. Jeszcze nie zostala dokladnie ustalona, bo to zalezy od dampera; najprawdopodobniej bedziemy montowac foxa dhx-a 4.0.
taka odpowiedz dostałem od Duncona
ładna ramka do slopestyleu(jesli w polsce mozna uprawiac:D)i lekkiego FR fajne wykonanie. do akiech amorków jak pike 66 150-170 czy sherman lub travis bedize fajniutka:D i to nawet bardzo;]
SPZREDAM STERY CHRS KINGA KOLOR CHROM UZYWANE CENA 300ZL GG4513876