Tarczówki
enjoy=> jak hayes hfx-9 hd jest nic nie warty, to chyba dlatego, że go sobie nie umiesz zamontować... człowieku, te hample, są w swojej cenie najlepsze, zresztą najwięcej ludzi ma hayesy "dziewiątki". A jak wolisz hmx-1 od hfx-9, to żal mi ciebie. Lepie Grimmece sys. 8 od mechanika hayesa. Pozatym mechaniczny hayes ma dużą wade=> po zużyciu okładzin jest do wyrzucenia.
P.S.: Sorry, że może na ciebie troche najechałem, ale jak czytam, że hample, których używam i są wg mnie świetne, są wg kogoś do niczego, to mi serce w gardle staje :-P
P.S.: Sorry, że może na ciebie troche najechałem, ale jak czytam, że hample, których używam i są wg mnie świetne, są wg kogoś do niczego, to mi serce w gardle staje :-P
Jazda jest prosta, nie dorabiajcie do niej ideologii...
-
- Kontakt:
Posluchaj i skup sie:
Mam potezne doswiadczenie jesli chodzi o jezdzenie na roznym sprzecie, objezdzilem na prawde mnoooostwo rowerow...
Heble posiadala znakomita wiekszosc z nich, mialem okazje latac na kazdym hayesie jakiego produkuja... Kilka modeli mialem u siebie, w tym hmx-1 8" ktory prawie nie dzialal...
Black boxy 200mm mamy w bike action tera w lider foksie , dzialaja calkiem...
Hayes ma moc, a to ze ci sie sypie to naprawde pech...
Grimeka ma zajebista modulacje, swietnie dziala klamka i stawiala na palec MOJ ROWER , ktory wazyl dokladnie 28,7kg... Z amorem od motoru i taka geometria ze wogole nie powinien sie podnosic...
Jezeli to ci nie pasuje to nie wiem czego ty chcesz... Kup se gucia, wyrwie ci rame i bedziesz mial radoche, chociaz pewno gutek za slaby :ASD
A jak tak cholernie chcesz miec meeeeega modulacje (nie wiem po ***, wyczuj to co masz..., za ciebie hamowac nie bedzie) to kup se hope 6 , ma mega moc, i modulacje.
Tak wogole wkurwia mnie ze TOBIE takie cos pisze, bo zawsze czytajac twoje posty uwazalem cie za normlanego i doswiadczonego... mam nadzieje ze to taka mala wpadka i ci przejdzie, a po prostu cie nosi ze ci sie hebel jebie...
Eh
Mam potezne doswiadczenie jesli chodzi o jezdzenie na roznym sprzecie, objezdzilem na prawde mnoooostwo rowerow...
Heble posiadala znakomita wiekszosc z nich, mialem okazje latac na kazdym hayesie jakiego produkuja... Kilka modeli mialem u siebie, w tym hmx-1 8" ktory prawie nie dzialal...
Black boxy 200mm mamy w bike action tera w lider foksie , dzialaja calkiem...
Hayes ma moc, a to ze ci sie sypie to naprawde pech...
Grimeka ma zajebista modulacje, swietnie dziala klamka i stawiala na palec MOJ ROWER , ktory wazyl dokladnie 28,7kg... Z amorem od motoru i taka geometria ze wogole nie powinien sie podnosic...
Jezeli to ci nie pasuje to nie wiem czego ty chcesz... Kup se gucia, wyrwie ci rame i bedziesz mial radoche, chociaz pewno gutek za slaby :ASD
A jak tak cholernie chcesz miec meeeeega modulacje (nie wiem po ***, wyczuj to co masz..., za ciebie hamowac nie bedzie) to kup se hope 6 , ma mega moc, i modulacje.
Tak wogole wkurwia mnie ze TOBIE takie cos pisze, bo zawsze czytajac twoje posty uwazalem cie za normlanego i doswiadczonego... mam nadzieje ze to taka mala wpadka i ci przejdzie, a po prostu cie nosi ze ci sie hebel jebie...
Eh
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
dobra... mam tego kurwa dosyc... wiec tak Enjoy: nie kazdy hayes to gowno, ale naprawde wierze Ci ze mogl trafic sie jakis wadliwy egzemplarz albo nawet poprostu taki co nie chce hamowac. dla mnie temat zamkniety, natomiast co do BlackBoxa to bardzo sie ciesze ze wzieles go pod uwage bo moze niektorzy uzytkownicy hamulcow typu hayes w koncu ockna sie i dostrzega to ze nie tylko hydrauliki to hardcore... uwazam ze nie ma sie co klocic, a poza tym kazdemu pasuje co innego i nie trzeba drzec paly ze kogos pogielo bo porownuje tanizne do super drogich sprzetow... sam mialem tektro io z tarcza 140 i wcale nie narzekalem.
pozdorwer bikerzy !!
pozdorwer bikerzy !!
ok, przepraszam, nie chciałem, wszystkich was pewnie w ***** robie że mój hayes hamuje gorzej od blackboxa i hmx-1 a nawet od zalanej olejem v'ki z brudnym pancerzem, tak naprawde nie mam żadnego hayesa, grimeci w życiu na oczy nie widziałem, a modulacja mi po to bo nie umiem hamować i na każdym hamulcu dyskowym od moich starszych kolegów przelatywałem przez kiere i mówili mi że ich hamulce mają małOM mudulacje, mam 11 lat i musze iść spać bo mama każe
dobranoc koledzy!
czy wy naprawde myślicie że was w ***** robie?
"enjoy=> jak hayes hfx-9 hd jest nic nie warty, to chyba dlatego, że go sobie nie umiesz zamontować..."
no, pewnie dlatego że kolega mi powiedział żebym przemył klocki olejem samochowym, i że dot4 można zastąpić wodą, hm jak myślisz? czy to wina masturbacji?
" A jak wolisz hmx-1 od hfx-9"
chciałbym coś, co by w końcu zaczęło HAMOWAĆ a nie spowalniać
"to żal mi ciebie"
ssaj
"po zużyciu okładzin jest do wyrzucenia. "
nie prościej wymienić? nie wiem kto tu jest głupi teraz...
"Posluchaj i skup sie: "
skupiam sie tylko na kiblu, żeby deski nie obesrać ale spróbuje
"Tak wogole wkurwia mnie ze TOBIE takie cos pisze, bo zawsze czytajac twoje posty uwazalem cie za normlanego i doswiadczonego... mam nadzieje ze to taka mala wpadka i ci przejdzie, a po prostu cie nosi ze ci sie hebel jebie... "
chciałbyś wydać 600 zł, za nowy hamulec, który działa jak tania perwa jak, jak hamulec tarczowy w rowerach z hipermarketu? chciałbyś żeby ci wszyscy mówili na forum żeś ******** i wogóle bo twój hayes sie najwyraźniej pierdoli? na tą chwile wcale nie hamuje, ktoś nie wierzy - PW, umawiamy sie gdzie ktoś chce zobaczyć ten cud i koniec.
aa ktoś jeszcze pisał że hamulca nie umiem zamontować... respect człowieku, tacy ludzie siedzą w polskim rządzie, nie wiedzą nic, nie widzieli faktu ale pierdolić potrafią.
ten post pokazał jaki jestem naprawde, powiedzcie "dalej dalej wrotki gadżeta", pojeździe do nikosia i powiedzcie żeby mi konto skasował bo jestem głupi, jestem niedojrzałym prostakiem. no to cześć DownHillowcy!
dobranoc koledzy!
czy wy naprawde myślicie że was w ***** robie?
"enjoy=> jak hayes hfx-9 hd jest nic nie warty, to chyba dlatego, że go sobie nie umiesz zamontować..."
no, pewnie dlatego że kolega mi powiedział żebym przemył klocki olejem samochowym, i że dot4 można zastąpić wodą, hm jak myślisz? czy to wina masturbacji?
" A jak wolisz hmx-1 od hfx-9"
chciałbym coś, co by w końcu zaczęło HAMOWAĆ a nie spowalniać
"to żal mi ciebie"
ssaj
"po zużyciu okładzin jest do wyrzucenia. "
nie prościej wymienić? nie wiem kto tu jest głupi teraz...
"Posluchaj i skup sie: "
skupiam sie tylko na kiblu, żeby deski nie obesrać ale spróbuje
"Tak wogole wkurwia mnie ze TOBIE takie cos pisze, bo zawsze czytajac twoje posty uwazalem cie za normlanego i doswiadczonego... mam nadzieje ze to taka mala wpadka i ci przejdzie, a po prostu cie nosi ze ci sie hebel jebie... "
chciałbyś wydać 600 zł, za nowy hamulec, który działa jak tania perwa jak, jak hamulec tarczowy w rowerach z hipermarketu? chciałbyś żeby ci wszyscy mówili na forum żeś ******** i wogóle bo twój hayes sie najwyraźniej pierdoli? na tą chwile wcale nie hamuje, ktoś nie wierzy - PW, umawiamy sie gdzie ktoś chce zobaczyć ten cud i koniec.
aa ktoś jeszcze pisał że hamulca nie umiem zamontować... respect człowieku, tacy ludzie siedzą w polskim rządzie, nie wiedzą nic, nie widzieli faktu ale pierdolić potrafią.
ten post pokazał jaki jestem naprawde, powiedzcie "dalej dalej wrotki gadżeta", pojeździe do nikosia i powiedzcie żeby mi konto skasował bo jestem głupi, jestem niedojrzałym prostakiem. no to cześć DownHillowcy!