Hejka. Mam DMR Trailstar. swietna ramka. Doskonala do kazdej grawitacyjnej zabawy. ale czy Kona Scab byla by ciekawszym sprzetem? Piszcie co o tym sadzicie. Rozpocznijmy pojedynek!! Kona VS DMR
W sumie uwielbiam swoja DMR. mam ja tez nie od byle kogo bo od Frutisa:D tak wlasnie. a o Kone po prostu pytam bo patrzalem na 16" w sumie to duzo jak na 4X ale z drugiej strony ja mam 190cm wzrostu. Kolejna rzecz to waga Kony....kilo wiecej niz DMR to baaardzo duza roznica. Ok ja sie obstaje przy DMR ...ale piszcie prosze Wasze opinie dalej:D Dzieki Wam BARDZO!!
A ja mam kone scab już 3 lata i jest zajebista do wszystkiego tylko nie do streetu nie wiem czy jest lepsza od DMRa ale rocznik 03 15'' na pewno nie pęka bo gdyby tak było to już dawno by mi pierolneła.A tak poza tym to chce ją sprzedać:)
On pisze:A ja mam kone scab już 3 lata i jest zajebista do wszystkiego tylko nie do streetu nie wiem czy jest lepsza od DMRa ale rocznik 03 15'' na pewno nie pęka bo gdyby tak było to już dawno by mi pierolneła.A tak poza tym to chce ją sprzedać:)
ile orientacyjnie wazy Twoja machina? ah i wlasnie czemu nie do streetu? rozmiar? geometria? Pozdr
każdy jeździ na czym mu sie dobrze jeździ. Ja na Twoim miejscu wolałbym zostać przy dmr'ze. Fajna ramka, ba nawet bardzo fajna a co do kony to sie raczej nie wypowiem bo nie mialem styczności bliższej ;)
mAcieKza z DMR miałes??
Ja bym pozostał przy DMR poniewaz ta rama jest mało powszechna w Polsce.Ale to jeszcze zalezy jak jezdzisz jak dirt/street to cromo jest do tego stworzone.