Co do jazdy to poziom fr i 4x całkiem wysoki.. street trochę gorzej, jednak niech będzie... ale montarz.... bleeee tak fatalnego filmu dawno nie widziałem :D To jak jeździcie jest dobrze sklejone.. ale te przejścia to szkoda gadać.. porażka.. po pierwsze zbyt długo trwają.. po drugie nic na nich nie widać i przez nie film robi się nudny.. popraw ten film wycinając te ujęcia a na pewno moja i nie tylko moja ocena się zmieni :)
no mAcieKz połamałem sobie obojczyk z przmieszczeniem , a panie Xxsin nie ja montowałem ten filmik tylko mój kumpel kytórey mnie kręcuił więc co ja poradze tylko w nim występowałem więc sorki za mojego kumplla :D
Ulead Video Studio :) hehe Też go używam. Dobry program.
Podobał mi się film. Dłuższy mógł być, bo przyjemnie się oglądało.
Tylko nie kumkumam jak ten gość na gapie to zrobił, że tak zapikował?! Żyje? :)
Dobra robota, pzdr.
właśnie Matiz_dh jak Ty to zrobiłeś :P to trzeba mieć talent żeby tak wylecieć. Ja nei wiem Ty chyba całą swoją masą musiałeś na przód naciskać no nie? ale i tak wielki respekt dla Ciebie za ten skok :O
Gleba to mnie rozwalila! Musialo bolec:/ wygladalo jakby Ci tyl odbil;) Teraz do filmu, street widzialem gorsze wiec jest ok FR ogolnie super, 4x hm... z tego co ogladnolem to wporzo:) wsumie to na zadnym filmiku nie widzialem, wiec "+" montarz mi nie przypadl do gustu z powodu tej krypto reklamy dla pana Gatsa. No i chyba taki motyw z kompem juz widzialem w Revolutions? chyba tak. A po za tym nie jest zle. Ocena 6+/10. Pozdrawiam ;)