opłaca sie, zamienić tarcze na więksszą
-
- Kontakt:
opłaca sie, zamienić tarcze na więksszą
akurat mam tarcze 160mm i mi tak srednio wystarcza (nie narzekam) i nie iwem czy inwestować w adapter i tarcze? Jeżli coś to kupuć 180 czy 203mm? Moze juz ktoś z was tak zmieniał ? Warto tracic pieniadze czy nie?? zz gory dziekuje za odp. Pozdrawiam
MongooseLED Na tył nie jest to konieczne, nawet w sumie w zjeździe.
Przedni silny hamulec to podstawa, zmiana tarczy ze 160 mm na 203 to wzrost siły hamowania o około 30%, więc na 180 to pewnie koło 15%.
Napisz jak jeździsz i jaki maz sprzęt bo moze nie warto narazać haka od ramy,bądź amora na uszkodzenia/nadwyrężenia.
P.S. Ewentualnie mam do sprzedania tarczę WinZipa 203mm fabrycznie nową do sprzedania. Cena na pewno najniższa. gg 3540496
Przedni silny hamulec to podstawa, zmiana tarczy ze 160 mm na 203 to wzrost siły hamowania o około 30%, więc na 180 to pewnie koło 15%.
Napisz jak jeździsz i jaki maz sprzęt bo moze nie warto narazać haka od ramy,bądź amora na uszkodzenia/nadwyrężenia.
P.S. Ewentualnie mam do sprzedania tarczę WinZipa 203mm fabrycznie nową do sprzedania. Cena na pewno najniższa. gg 3540496