gumki w dwupółkach
gumki w dwupółkach
Mam w juniorze takie dwie gumki chroniace glowke ramy przed obiciem. Sa za wysoko i nie wiem jak je obnizyc :/. Za bardzo sie zassały. Ma ktos na to jakis sposob?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
zwykła woda - odciągasz kawałek gumki i lejesz odrobinę wody, potem obok o tak sobie śmigasz, nawet nie zauważyz kiedy gumy będą się ślizgały jakby były na smarze :]
aha, przydaje się strzykawka, niekoniecznie z igłą, choć ja lałem z kubka i było ok :]
jeszcze jedno - jakaś wykałaczka czy coś, żeby głębiej woda siewlała (wkładasz między goleń a gumę.
aha, przydaje się strzykawka, niekoniecznie z igłą, choć ja lałem z kubka i było ok :]
jeszcze jedno - jakaś wykałaczka czy coś, żeby głębiej woda siewlała (wkładasz między goleń a gumę.
-
- Kontakt:
kubawaldek ładnie cie gnie nie da sie potem wd 40 wymyc
i czeb by sciagnac odbijak z goleni a potem ciezko było by włozwyc wez szczykawke z woda i bedzie dobrze
albo psciknij lakierem do wlosów poki nie wyorauje bedziesz mugł przesunac obijaki a jak wyparuje to ich juz nie ruszysz ( sciagniete ze sposobu na gripy :D)
i czeb by sciagnac odbijak z goleni a potem ciezko było by włozwyc wez szczykawke z woda i bedzie dobrze
albo psciknij lakierem do wlosów poki nie wyorauje bedziesz mugł przesunac obijaki a jak wyparuje to ich juz nie ruszysz ( sciagniete ze sposobu na gripy :D)
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=132498620
sprzedam stratos s8
sprzedam stratos s8