czy odbeda sie jakies zawody na Slasku
czy odbeda sie jakies zawody na Slasku
Chodzi mi o amatorskie zawody DH, 4X ,moga byc bez nagrud itp tylko zeby bylo z kim pojezdzic ...
-
- Kontakt:
mackofrStary to jest moje marzenie które narodziło się w mojej chorej psychice już na koniec wakacji :D
tak jak wojt mówi najpierw wyrobisko, chociaz narazie epoka lodowcowa się nie kończy a już w marcu planowalismy cos sypac ;-[
a na ks góra w wakacje ....... sie zobaczy narazie jest duzo czasu, posmigać tam można i nawet całkiem przyjemnie tam jest.
tak jak wojt mówi najpierw wyrobisko, chociaz narazie epoka lodowcowa się nie kończy a już w marcu planowalismy cos sypac ;-[
a na ks góra w wakacje ....... sie zobaczy narazie jest duzo czasu, posmigać tam można i nawet całkiem przyjemnie tam jest.
http://www.pinkbike.com/photo/1335585/
Hmmm Ks.gora jest nudna hopy robia za krawezniki albo za stopery shity bez ladowan a NS sa malytkie / krutkie a "drop" hmmm no comment ....polowe klockow w champlach zuzylem jak chcialem ze z niego " zjechac..moim skromnym zdaniem tam trzeba DUUUUUUUUUUZO pracy.....ale ja z mila checia zanuze swoja lopate w tamten teren,pile lancuchowa tez moze sie zkoluje do poszezenia hehehe