nie kupujcie u Zao!

lyra
Kontakt:

Post autor: lyra »

ale przynajmniej udalo mi sie osiagnac to co chcialam - odzyskalam moje pieniadze :]

Z Za0 inaczej sie nie mozna dogadac... po pewnym czasie zaczal mnie nawet ignorowac i wyrzucac mi, jakie on ma nieprzyjemnosci przeze mnie! Ze starcil te paczke, ktora miala przyjsc do mnie, pieniadze (ktore mi niby wplacil:])...echh

tego tematu pewnie w ogole by nie bylo... gdybym przypadkiem nie uslyszala od Mroza, ze tez cos od niego kupil i czeka miesiac na paczke.
I okazalo sie, ze wiecej osob czeka na rzeczy od Za0...
http://www.pinkbike.com/photo/866568/ lanss :)
za0_DR/FR
Kontakt:

Post autor: za0_DR/FR »

andrut Nie wim czy bede, ale bede się starał tam być, a kumple bede tam na bank, nie wszyscy ale będą i nie tylko z góry. Jak do tego czasy zdąże wrócić z Anglii to się pojawie na festiwalu.

I zrozumcie puste pały, że ja nikogo nie strasze tylko kurwa mać staram się wyjaśnić że to jest czytsa głupota ładować sie do czyjegoś miasta nie wiedząc co go tu czeka. Można wpaść jak śliwka w kompot, a dużo nie trzeba bo Góra jest na prawde małam (14 tyś. mieszkanców).

andrutTy ****** koniowale czy ja się tłumacze, bo nie wydaje mi sie. A co do kumpli, to sie nie wycofali. A jak jesteś taki cwaniaczek to zapraszam do mnie, to zobaczymy który pierwszy wymięknie.

Kończe temay bynajmniej z mojej strony, bo zaczna sie robić bezsensowny i do niczego nie prowadzący.
Dam dupy za gar zimnej zupy....
yasiuuu
Kontakt:

Post autor: yasiuuu »

za0_DR/FR pisze:yasiuuu Pomogli by mi z palcem w dupie i bez żadnego ale. I nie zasłaniam sie kolegami tylko stwierdzam że ten osobnik na pewno nie przyjechał by sam także lepiej się ubezpieczyc. Jeśli przyjechał by sam i chciał na solo nie ma sprawy (glupi nie jestem i wiem jak wyglądają zabawy 1 na 1 z widownią jednej ze stron). I albo mi sie wydaje albo ty jesteś ładnie pierdolnięty. Nie masz kolegów którzy by się za ciebie wstawili (gratisowo), tylko musisz im płacić??!
'pierdolnięty' to mow sobie do swoich GRATISOWYCH KOLEGÓW... nie płace za nic kolegą bo co mam rozwiazac to rozwiązuje po swojemu, co umiem to umiem, nie boje sie wejsc tam gdzie siedzą GRATISOWI KOLEDZY... smieszy mnie tylko Twoja gowniana pewnosc siebie jak piszesz ze probojesz TYLKO WYTLUMACZYC co czeka ludzi co przyjadą do Twojego Pacanowa;]Zastanawiales sie co czeka Ciebie jak przyjadą? Myslisz ze bedziesz siedzial jak Napoleon na pagorku i patrzyl jak Twoi GRATISOWI KOLEDZY sie napierdalają z 'przyjezdnymi'? Myslisz ze Cie potem na wyspe ześla jakąś za to co porobiłes? ja mysle ze Twoi GRATISOWI KOLEDZY conajwyzej dadzą Ci 'szybkie buty' zebys spierdzielał w podskokach;]
Nie bede Cie straszyl bo i tak masz u wszystkich przejebane, ja Cie oszczedze, znaj moje dobre serce... tylko daj sobie wytlumaczyc ZE TO KURWA TY JESTES ZLY W TEJ BAJCE A NIE CI CO CHCA CI ŁOMOT SPUSCIC, kapujesz? "albo mi sie wydaje albo ty jestes ładnie pierdolnięty";]

jeszcze pieprzysz ze nie ma problemu zeby ktos przyjechal i sie z Toba na solo bił, a wczesniej piszesz ze nie jestes glupi bo wiesz jak wyglada solo z WIDOWNIĄ JEDNEJ ZE STRON - wiec jestes głupi myslac ze ktos do Ciebie przyjedzie 'na solo' bez swojej widowni (a wtedy to 'solo' juz nie bedzie);]

a i zmien studia (jezeli faktycznie studiujesz) moze na jakas Wyższą Szkołe Biznesu:D bo cos czuje ze sobie nie pohandlujesz z taka renomą...:|

pozdrower...
www.feel-free.pl
Kuzyn_fr
Kontakt:

Post autor: Kuzyn_fr »

Od samego poczatku sledze ten temat poniewaz Lyrcia jest moja dlugaaaa kolezanka. I zastanawiam sie co by bylo gdyby Lyra nie poruszyla tego na forum i nie wstawili by sie za nia wiekszosc ludu... czy ona jak i inni nie dostali by zwrotu pieniedzy/czesci itp za rok moze krocej moze dluzej a moze wogole...?. (to jest pyt retoryczne zeby nie bylo):|
No risk no fun....
rastabandit
Kontakt:

Post autor: rastabandit »

ramę zawiozłem dziś do Saso do serwisu na Marsa 3 - piszę bo własnie dostałem an gg wiadomość że juz mi naprawili:)))) wykręcili, zfrezowali ******* rant mufy, nagwintowali ją od nowa i własnie jadę po ramę:))))
wiec na forum publicznym chciałem im serdecznie podziękować i polecić wszystkim ich serwis.

a tobie ZaO chujwdupe. jestes zwykłym fletem na którego szkoda tracić czasu. obys sobie zrobił krzywdeł uzywając tego co kupiłes za nasz hajs.
nikt ci nigdy reki nie poda a daj boze zeby ktos ci je polamał.
to tyle.

dzis bede miał rower:))
http://www.pinkbike.com/photo/783857/
http://www.djshadow.com/videos/player/6/quality/hi
yasiuuu
Kontakt:

Post autor: yasiuuu »

rastabandit pisze:
a tobie ZaO chujwdupe. jestes zwykłym fletem na którego szkoda tracić czasu. obys sobie zrobił krzywdeł uzywając tego co kupiłes za nasz hajs.
nikt ci nigdy reki nie poda a daj boze zeby ktos ci je polamał.
to tyle.

dzis bede miał rower:))

hahahahahhahahahahaahahahha:D:D:D dobre zakonczenie rasta, "nikt ci reki nie poda a daj boze..." :D:D:D
_Outsider
Lokalizacja: Kielce, a w weekendy Wolbrom tudzież Kraków... światowy człowiek jestem:P
Kontakt:

Post autor: _Outsider »

śledziłem temat od początku, z racji że znam Ewę i zrobiło mi sie naprawde szkoda dziewczyny. Na szczęście swój rozum ma i pieniądze odzyskała.

Miałem się nie odzywać,ale nie da się! No jak można wytrzymać w milczeniu, kiedy czyta się takie prostackie, aroganckie teksty w tak przygnębiającej sprawie:/

Nie rozumiem tylko, dlaczego NIKT całego tego zajścia, bo przeciez to "coś" (Inur - wyśmienite określenie) oszukało mnóstwo ludzi!! Sam padłem ofiarą oszustwa przy zakupach internetowych dwukrotnie i dwukrotnie za pomocą policji udało mi się odzyskać pieniądze.

zao-srao Ty za grosz nie masz poczucia winy? Piszesz,ze się nie tłumaczysz. A tłumaczenie się,to chyba jedyne sensowne wyjście jakie pozostało Ci w tym przypadku. Baa mało tego, na dodatek straszysz ludzi jaki to Ty boss we wsi nie jesteś i jak przyjdzie co do czego to twój kartel burków się za toba wstawi.
Żałosne nieprawdaż?

ty studiujesz? To gratulacje,ze udalo ci sie gdziekolwiek dostac (dziekuj bogu za prywatne uczelnie;).
Nic dziwnego,ze "na gorze" jest po staremu i jak kradli dawniej tak kradna teraz,skoro nawet mlodzi, przyszla polska "inteligencja" kreci takie walki. Az strach pomyslec,jakim oszustem i zlodziejem staniesz sie "na starosc".

Oby ktos w koncu stal sie dla ciebie mniej poblazliwy i zglosil wszystko gdzie trzeba,moze to pozwoli ci sie w koncu nad soba zastanowic chlopczyku:)
Rozyeb Team Wolbrom | Extreme-Bike shop Wolbrom
groochas
moderator
Kontakt:

Post autor: groochas »

zao - wybierasz sie na jakies zawody w tym roku ?
wuzekpros
Kontakt:

Post autor: wuzekpros »

lol czy was popierdolilo wszystkich?:| rozumiem ze zao zle robi i nie zebym go bronil :| probuje on oddac wszystko co zabral no dobra :| Ale juz go wszyscy go chce bic :||
xD
rastabandit
Kontakt:

Post autor: rastabandit »

:) bike złożony. dzieki chłopakom z Marsa (jak to brzmi) i serwisowi w iksie.
ja swojej sprawy nie zgłaszałem nigdzie bo nie miałem w zasadzie zadnych dowodów. wszystko było umawiane na gębę.
ale jesli Lyra i Picia mają dowody z allegro to niech zaniosą gdzie trzeba - policja na pewno sie tym zajmie, chujek dostanie jakąś grzywne albo coś i tyle. bo to ze czesci są to nie wszystko.
ja mogę świadczyć w jego sprawie, podam dane i w ogóle jestem do dyspozycji. lepiej zeby sprawe wniósł ktos kto ma dowody w postaci aukcji internetowej.
http://www.pinkbike.com/photo/783857/
http://www.djshadow.com/videos/player/6/quality/hi
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

za0_DR/FR Chłopie zamilknij na wieki i nigdy nie wyjeżdżaj ze swojej "wsi" bo twoi koledzy, jeździć z tobą chyba nie będą..
Nie rozumiesz tego, że to ty jesteś chu*jem, skur*wysynem i złodziejem?? Oszukałeś tylu ludzi, a teraz mówisz o tym, jakich ty masz wspaniałych kolegów, którzy są na każde twoje zawołanie.. Wpierdol dostać powinieneś, mimo wszystko.
Co do twoich kolegów czytających ten topic to naprawdę muszą to być bezmózgie osiłki, które wyłapują z tekstu jedynie słowa typu "kurwa itp."
Koledzy, którzy chcą na** ludzi, których oszukałeś.. Walnij łbem 20 razy o ścianę to możę ci się polepszy, jednak szczerze w to wątpie...
PoL
Kontakt:

Post autor: PoL »

mnie kase oddal. Mial powiedziane do 15 ale kase otrzymalem 17. mniejsza z tym wazne ze kasa jest.
Red Bull
Kontakt:

Post autor: Red Bull »

sledze temat od samego poczatku i mam o panu za0 swoje zdanie, ale nie o tym chcialem napisac... dzisiaj na czacie taki dowcip sie jakos sam z siebie zrobil:

-Gdzie ta wiosna?? :(
-Nie wiem, za0 powiedzial ze wyslal

pozdro
Swistak1989
Kontakt:

Post autor: Swistak1989 »

Red bull- Ha ha ha, bardzo śmieszne... Rżę jak koń...

wuzek buzek- złodzieji nie znoszę i należy im wpierdolić jak nikomu innemu, jeszcze jakby z głodu kradł to rozumiem, ale dla własnej majętności to ręce trzeba mu uciąć i jeszcze byłbym nie usatysfakcjonowany! Po prostu nie wimem co bym zrobił z tym kolesiem, napluł mu w twarz. Mam nadzieję, że Za0 wie, że jest śmieciem wśród śmieci, człowiekiem, którego nikt nie toleruje i nie będzie tolerował. W społeczeństwie nie ma miejsca na gówna na trawniku w które się wjeżdża przez przypadek kołem :P Takie gówna trzeba jak najszybciej usuwać!!!

Mogę dostać za to ostrzeżenie albo coś takiego, bo to bardzo wulgarne co napisałem, ale akurat kilka dni temu okradli mi mieszkanie i jeszcze bardziej nie znoszę złodzieji.... KURWA ROZMIAŻDŻYĆ WSZYSTKICH ZŁodziejaszków!!!

Pozdrawiam :/
http://www.pinkbike.com/photo/1101108/
http://www.pinkbike.com/photo/971071/
pepikDH^
Kontakt:

Post autor: pepikDH^ »

WIDZę żE TEMAT NIEZCHODZI Z PIERWSZYCH STRON GAZET;]
karol.fr
Kontakt:

Post autor: karol.fr »

groochas zadał dobre pytanie ...;]
http://www.pinkbike.com/photo/6739274/
ble
Kontakt:

Post autor: ble »

wuzekprosa co moze Ty chcesz mu jakas nagrode dac za to ze laskawie pieniadze oddal??
lyra
Kontakt:

Post autor: lyra »

Red Bull :o fanee :D
szkoda, ze na razie nie umiem na chata wejsc :P...
http://www.pinkbike.com/photo/866568/ lanss :)
motomysz
moderator
Kontakt:

Post autor: motomysz »

Z historyjki wyciagam nastepujące wznioski

1) ZAO jest synem Sołtysa w swojej wsi i trzeba uważac na chłopów z widłami jak sie przyjeżdza.

Dlaczego na chłopów z widłami ?? Bo poziom jego wypowiedzi i całkowitego braku poczucia winy świadczy o tym ze mu słoma z butów wystaje...

2) Naprawiłeś szkody. Ale nie "Zadośćuczyniłeś". I wali mnie tutaj twoja bezbożność ... jak nie Bóg to wymiar sprawiedliwośći.

3) Chciałbym Cie spotkac na jakichś zawodach DH. I chciłabym rzuć wtedy przez głośniki hasło "ten tam to ZAO - ten oszust z allegro" i chciałbym to widzieć :D

4) Na koniec pytanko do Ciebie odośnie tego zdjęcia ..
http://www.pinkbike.com/photo/379100/

Jakbyś sie czuł gdyby ktoś zgwałcił tą osobe ?? Seksulanie lub mentalnie... oszukał .. zgnoił .. okradł .. a wiedziałbyś jak bardzo ciężko pracowała na to co jej zostało zrabowane. Zastanów sie człowieku ... zastanów.
ODPOWIEDZ