POGODA
zychu dokłądnie jak u mnie też dowaliło ostatnio i sie jeździć nie da. Mi NARAZIE na rękę ta niepogoda ale tylko przez tydzieńbo mi sie odstawa ramy opóźniła i czekać musze jeszcze tydzień no ale fakt że ziemia przynajmniej mogłabybyć już rozmarźnięta żeby można było coś pokopać a tu ch*j ;/
EDIT:
To wszystko przez tego Chucka bo to przez strach przed nim lodowce szybciej topnieją ;P
EDIT:
To wszystko przez tego Chucka bo to przez strach przed nim lodowce szybciej topnieją ;P
www.roztocze.yoyo.pl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
hehe u mnie ptaszki już cwierkaja i zaraz potem spadaja z wygłodzenia na ziemie hehe. A potem ejbniete staruchy kreca sie wokół i dzwonia na służbe cywilna że ptasia grypa O o :D ja pierdole neiźle..a wcozraj było ok, dzisiaj tez ciepło tylko wiatr wieje, ale znowu sie ochładza a moja matka mnie pocieszyła mówiac ze w tym tygodniu jakies ochłodzenie czy cus..super KURWA SUPER!!! Jak ktos ma nowe prognozy to piszcie, moze sie ten temat utrzyma- chyba potrzebny jest:)
ja obstawiam, ze u nas calkowicie zginie wszystko za ok. miesiąc. Zresztą mi i tak się zbytnio z tym nie spieszy, bo chcialbym miec juz rower gotowy kiedys zrobi sie ciepło, bo to jest najgorsze uczucie, kiedy juz jest ciepło, wszyscy jezdzą a ty jeszcze nie masz na czym :/ no ale jakby troche pocieplało to mozna by zacząć cos kopać, a tak to kupa.
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg