Konkurs albo coś
Konkurs albo coś
Co wy na to żeby powstał jakiś ranking z ilością postów :) albo zielony albo ZŁOTY UZYTKOWNIK: 2 Edycja :D
żeby troche sie ruszyło i więcej postów przybywało bo jakoś tak drętwo jest :(
Co według was by sie przydało???
żeby troche sie ruszyło i więcej postów przybywało bo jakoś tak drętwo jest :(
Co według was by sie przydało???
jak to nie liczy sie :D:D:D (m,i brakuje 3 i przebije maxa jupi :P)
hehe dex nie wiem czy wiesz ale'ranking' jest... wejdz w liste uzytkownikow i krteria wyszukania to 'ilosc postow' i malejaca :D i wtedy bedzie
a konkursik moglby sie przydac ja pisze (sensownie mam nadzieje ale to niech ocenia inni) i bede pisal nadal ale moze kogos by to zmobilizowalo :)
ale rozumiem ze nikom sie napracowal nad nowym forum teraz ma zrobic ta nakladke (wszyscy z niecierpliwoscia czekamy :P) wiec czasu pewnie nie ma :)
ale ankieta wypalila heh.
wiecie co mnie cieszy? w koncu jakies inuiscjatywy od userow na nowym forum, to jest jego duuzy plus. a stare to tylko prosby do adminow 'zrobcie to zrobcie tamto'pozdrawiam, ale sadze ze napjpierw niech bedzie ankieta czy ludzie chca takich konkursow czy nie :P
hehe dex nie wiem czy wiesz ale'ranking' jest... wejdz w liste uzytkownikow i krteria wyszukania to 'ilosc postow' i malejaca :D i wtedy bedzie
a konkursik moglby sie przydac ja pisze (sensownie mam nadzieje ale to niech ocenia inni) i bede pisal nadal ale moze kogos by to zmobilizowalo :)
ale rozumiem ze nikom sie napracowal nad nowym forum teraz ma zrobic ta nakladke (wszyscy z niecierpliwoscia czekamy :P) wiec czasu pewnie nie ma :)
ale ankieta wypalila heh.
wiecie co mnie cieszy? w koncu jakies inuiscjatywy od userow na nowym forum, to jest jego duuzy plus. a stare to tylko prosby do adminow 'zrobcie to zrobcie tamto'pozdrawiam, ale sadze ze napjpierw niech bedzie ankieta czy ludzie chca takich konkursow czy nie :P
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
ale nie wydaje mi sie zeby bylo jakos dretwo, chociaz jest jkakby spokojniej. to to rozbicie na dzialy teamtyczne :)
jedno mnie cieszy jak swojego posta szukam to nie przwekopuje sie przez try strony postow bo przez caly dzien tyle przybylo. tylko wchodze w dzial i jest :)
ps i jest lepsz opcja szukaj :D
inna sprawa jest monotonnosc ksywek... :|
i naduzywanie do nabijania psotw dzialu offtopic :D
(ps co to znaczy :ASD bo nidgynie kumalem tego :P)
jedno mnie cieszy jak swojego posta szukam to nie przwekopuje sie przez try strony postow bo przez caly dzien tyle przybylo. tylko wchodze w dzial i jest :)
ps i jest lepsz opcja szukaj :D
inna sprawa jest monotonnosc ksywek... :|
i naduzywanie do nabijania psotw dzialu offtopic :D
(ps co to znaczy :ASD bo nidgynie kumalem tego :P)
www.bikeaction.pl