Wiem, że moze byly juz podobne pytania ale oczekuje konkretnej odpowiedzi albo polecenia odpowiedniej czesci ja wybieram miedzy:
-Reborn Bloodlines PRO 10 / Prodigy TAZZZ MAN
-Fireeye Excelerant R-10
-Fireeye Excelerant R-5
-DaBomb HS-R/HS-R10
-CMP Jupiter
wybieram glownie miedzy tym chyba ze macie jakies inne propozycjie do 300zł... mozecie tez napisac jaka jest dobra i w miare tania opona na 24" szerokość od 2,5 do 2,8
Mam da Bomba HS-R i polecam !! Ostatnio zakupiłem na przód HS_F20 ale po 3 tygodniach złapala luzy :D Ale myśle ze dostałem po prostu trafną...Oddam na gwarze i zobaczymy :)
Ja osobiscie jezdze na DaBomb HS-F20 i mam ja juz 8 miechow z Pike'em i sie sparawoje doskonale ! na poczatku miala luz ale byla to wina zle zapietego koła....
Widze ze wszyscy mi tu polecacie DaBomba hmmm... na innych forach pisza ze bebenki padaja no ale sam nie wiem jak to jest....
Ja mam właśnie Da Bomba HS-R i kiedyś jak koło zdejmowałem to bębenek odpadł, ale to tylko przykręcić trzeba było i już jest wszystko ok. Do tej pory nie miałem żadnych problemów z tą piastą.
DaBomb jest na oś 10 lub 12 mm, ale to nie ta sama piasta. A jak już szukacie mocnych, to właściwie każda będzie mocna, bo co ma się z nią niby stać? Lepiej szukajcie opini o bębenkach. Nie wiem czy właśnie w db na tył pod oś 10mm onie nie sypią się łatwiej (natknąłem się gdzieś na takie opinie ale kiedy to byłoooo....)