[Poznan] Wiosenny jam ?

Inur
Kontakt:

[Poznan] Wiosenny jam ?

Post autor: Inur »

tak sobie myslalem ze z okazji wiosny moznaby zrobic jakis porzadny kilkudziesiecioosobowy jam, odwiedzic przy tym nie tylko "codzienne miejscowki" typu cytadela, ale objechac cale miasto wzdluz i wszerz.

moze jakos na poczatku kwietnia (kiedy bedzie cieplawo i sucho)?
www.trialshop.pl
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

spoko pomysł, niech no tylko skołuje koła i można śmigać... byle by sucho było..
filippo
Kontakt:

Post autor: filippo »

popieram całkowicie, tym bardziej, że dzisiaj był jakiś przejzd przez miasto ale nie mogłem jechać:) jak będzie pare suchych dni, to lecę na pewno
http://www.pinkbike.com/photo/3226410/
Inur
Kontakt:

Paul ja musze rame skombinowac spowrotem bo pozyczylem, dlatego lepiej zeby to w kwietniu bylo :] klassen jeszcze sie nie nacieszyl a slyszalem ze juz bunnyhopy na 95cm na niej robi :DDDD
www.trialshop.pl
sobek fr
Kontakt:

Post autor: sobek fr »

ja sie dołączam do pomysłu, dajcie tylko znac kiedy Inur wcale nie musi byc "cieplo i sucho" - ja cala zime smigalem i uwazam ze juz dzisiaj jest zayebiscie
SLOPE[b]STYLE[/b]
shut up and ride !!!
sobekfr.pinkbike.com
P3 // Pike // 24"
> Zielony <
Kontakt:

Post autor: > Zielony < »

Jak nie bede mial lepszych planow na bika... ;p to ja bardzo chetnie pisze sie na to !!! :D
Lubie przeszkody,ktore nie byly budowane z mysla o jezdzie na rowerze
STREET to tylko BMX
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Post autor: KaKTuSSS »

no zielony bo Ty taki zajęty jesteś, że kumple to w kalendarzu na pierwszy wolny termin muszą się na jazdki zapisywać ... :P

jestem oczywiście za!!
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
Borek SC
Kontakt:

Post autor: Borek SC »

Ja i pare osob z Płocka tez bysmy sie pewno pojawili coby zadoscuczynic tradycji wiosennych wizyt w Poznaniu:). Jesli by bylo w drugiej polowie kwietnia to jak najbardziej. Ustalajcie panowie poznaniacy termin, postaramy sie dostosowac
http://boreksc.pinkbike.com/album/old-photos/
gg:1310266
> Zielony <
Kontakt:

Post autor: > Zielony < »

KaKTuSSS pisze:no zielony bo Ty taki zajęty jesteś, że kumple to w kalendarzu na pierwszy wolny termin muszą się na jazdki zapisywać ... :P
:P

Poprostu nie lubie jezdzic jak jest duzo ludzi, potem tylko staja i gadaja, to juz np. wole sam jezdzic, bo wiecej przyjemnosci z tego bede miec :)
Lubie przeszkody,ktore nie byly budowane z mysla o jezdzie na rowerze
STREET to tylko BMX
Dxx
Kontakt:

Post autor: Dxx »

to moze z okazji wiosny zrobimy impreze u foxow:D hahahha -joke-

a tak serio mozna by zrobic taki piwny wieczor.... bo co do jazdek to zielony ma 100% racji mi tez nie bedzie chcialo sie jedzic jak 70 osob bedzie na miejscowce... a przynjamniej tak mi sie wydaje teraz=]

swoja droga taka imprezka gdzie bylo duzo ludzi udala nam sie tylko raz... a mozna by na niej pogadac o szklarskiej np...

elo
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
Inur
Kontakt:

aj tam jakos sobie poradzimy :P w kazdym razie dawno nie bylo imprezki 3'ci piatek wiec trzeba nadrobic :]
www.trialshop.pl
FoxRacer
Kontakt:

Post autor: FoxRacer »

u mnie impreza??:D No na dzialce by sie w sume zmiescila znaczna gromadka, ale nie wiem czy tego chce;P W sumie moglibyscie nawet na skarpie sobie dropy i dirty po robic i przy okazji mi wylac beton:P NO ale uj:D

Ja bede jak Maciej mnie bedzie targac za wami:)
Trial... that's my life
Inur
Kontakt:

ty idz spac bo napruty jestes :P jutro spojrzysz na ta sprawe swiezym okiem :] maciej cie nie bedzie targac chyba ze sobie rame kupi, bo ja mu na ten czas musze odebrac :>
www.trialshop.pl
Dxx
Kontakt:

FoxRacer pisze:No na dzialce by sie w sume zmiescila znaczna gromadka

wszyscy kochaja male liski:P
[b][SPRZEDAM]
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Post autor: KaKTuSSS »

hmmm ... > Zielony < ja też wolę jeździć incognito ... zazwyczaj jeżdżę sam lub z 1, 2 osobami ale idea Inurowego pomysłu chyba jest inna ... to nie ma być strikte trening tylko spotkanie z ludźmi ...

Dxx yyyyy chyba mają być jazdki a nie chlańsko ... to może najpierw baj a potem knajpa??:>
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
PawianBiker
Kontakt:

Post autor: PawianBiker »

no pomysł ffajny bardzo fajny, szkoda ze mam do końca maja przerwe a moze juz na całe życie;/
ale życze wam powodzenia w meetingu:)
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale

http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
Dxx
Kontakt:

KaKTuSSS pisze:Dxx yyyyy chyba mają być jazdki a nie chlańsko ... to może najpierw baj a potem knajpa??:>
si moze byc... jestem ZA!!!
to moze zaczniemy powoli ustalac jakas date...

========================================

na tej ustawce pogadamy jak ukarac wiare ktora zniszczyla lawice!!!!
dirty zniszczone jakies debile na motokrosach/kladach....nie wazne...na szczescie sa domysly kto to mogl zrobic... bojcie sie!!! macie przesrane!!!! trzeba byc kompletnym ****** zeby zniszczyc tyle dni (...) czyjejs pracy!!!!
[b][SPRZEDAM]
Screw
Kontakt:

Post autor: Screw »

========================================

na tej ustawce pogadamy jak ukarac wiare ktora zniszczyla lawice!!!!
dirty zniszczone (sety, stoliki wszystko!!) jakies debile na motokrosach/kladach....nie wazne...na szczescie sa domysly kto to mogl zrobic... bojcie sie!!! macie przesrane!!!! trzeba byc kompletnym ****** zeby zniszczyc tyle dni (...) czyjejs pracy!!!![/quote]

Tak to niestety prawda... jestem jednym z tych ktorzy najbardziej przyczynili sie do powstania tych dirtow(mieszkam 100m od nich) 3 lata litej pracy poszly sie (cenzura) ku*** mac! Sety sa prawie nietkniete ale stoliki wszystkie 3 nadają sie do znacznej rekonstrukcji.Najazdy z ktorych bierze sie rozped tez sa do przerobienia a sciezki muldy i tak dalej zamienily sie w bloto z odcisnietymi kolami od crossa i dwoch quadow! Sprawcy niech sie modlą abysmy ich nie dopadli...
Poznan Dj/urban ride
www.dirtystyle.of.pl
Dxx
Kontakt:

chyba wam zajawka na dzem siadla:P
[b][SPRZEDAM]
ODPOWIEDZ