Kona Stinky - cena za nowa ramke
Kona Stinky - cena za nowa ramke
Ile jest ceniona taka ramka nowa w polsce .. za ile mozna kupic nowa z orginalnym damperem tzn Fox Vanilla R. ??!! zastanawiam sie czy mi sie oplaca to sprowadzac itd. czy cos takiego jest wogole dostepne w polsce w sklepie. I czy ktos z was by byl zainteresowany taka ramka gdybym jednak sie zdecydowal na sprowadzanie z zagranicy .. bo w tedy wziecie wiecej niz jednej by obnizylo koszty transportu itd.
Be fast or be dead
Mi sie zdaje ze najdrozsze w tym wszystkim jest damper... bo taki fox kosztuje te 900 zl, a taka ramke ci w mielscu pospawaja za 1300 zl pewnie [ + / - ]
czyli nie oplaca sie spawac w mielcu bo tam masz bez dampera... a cena za taka ramke uzywana oscyluje w granicach 2,5 [ + / - ]
ze stanow sie oplaca je brac i to bardzo bo tam maja dampery float vanilla RC a nie zwykle R... i do tego jeszcze czasem mozna jakiegos fajnego amorka wyrwac....
czyli nie oplaca sie spawac w mielcu bo tam masz bez dampera... a cena za taka ramke uzywana oscyluje w granicach 2,5 [ + / - ]
ze stanow sie oplaca je brac i to bardzo bo tam maja dampery float vanilla RC a nie zwykle R... i do tego jeszcze czasem mozna jakiegos fajnego amorka wyrwac....
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=27472172
popoatrz na to 100%lepsze i masz wdodatku amorek a jak nie to moge sama rame oddac za 3200
popoatrz na to 100%lepsze i masz wdodatku amorek a jak nie to moge sama rame oddac za 3200
q[ ]-[ ]ta=> weź głupot o Mielcu nie opowiadaj, akurat Mielec to moje miasto <lol> i kilku gości te ramki miało. Ich największa wada jest taka, że nie wchodzi nawet oponka 2.3"(przynajmniej w modelach na '03), a Stinkyego sam mam. I powiem ci, że działa "troche" lepiej. Jeszcze jedno- tłumik Vanilla R kosztuje nie 900, a 1340zł. No i Vanilla R i RC różnią się tym, że RC ma regulacje tłumienia kompresji i kosztuje 1990zł.
Jazda jest prosta, nie dorabiajcie do niej ideologii...
Dobra panowie, prosze o kontakt na moje gg chetnych na ta ramke, prawdopodobnie bede mial do sprzedania 2 tak owe ... 1 bede mial do opylenia w tym tygodniu ... Ramy oczywiscie beda 100% nowe z gwarancja i rachunkiem z damper FOX Vailla R
Moje GG 3896762 lub Tahion@o2.pl
Z tym ze na gg jestem dosyc rzadko wiec lepiej piszcie na maila , ale jak na gg to napiszcie a ja odbiore jak bede i odpisze ewentualnie na koma : 691964233
Moje GG 3896762 lub Tahion@o2.pl
Z tym ze na gg jestem dosyc rzadko wiec lepiej piszcie na maila , ale jak na gg to napiszcie a ja odbiore jak bede i odpisze ewentualnie na koma : 691964233
Be fast or be dead
awogole jak ktos chce samoa ramke to jeszcze lepiej bo kupuje ode mnie za 5500zl i teraz tak-amora opycha za 2500zl,hamulce za 1500zl,korbe z suportem za 400zl (ceny sa na maxa zanizone od sklepowych) i rama wychodzi za okolo 1000zl :) pokazcie mi na rynku tak wyjebana rame za takie pieniadze :)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=443970
Chcial bym powrocic do tematu postu i dowiedziec sie wkoncu czy ktos jest zainteresowany !!
Dziekuje :)
tahion@o2.pl
Dziekuje :)
tahion@o2.pl
Be fast or be dead