fiilm dirt/street Świdnica 2005

himan

Post autor: himan »

wypas :D
czajnik dh
Kontakt:

Post autor: czajnik dh »

Taka informacja dla wszystkich:) Np ten tor 4x ktory widac na naszym filmie nie jest w Świdnicy etc..Wiec tak az swietnych miejscowek niestety nie mamy:(Wpadnijcie i obadajcie sami pzdr, Yo!
RyyS
Kontakt:

Post autor: RyyS »

jezdzicie naprawde fajnie :) to na poczatek. fuji jest kolejnym przykladem na to, ze nie tylko ns ma naprawde niezlych riderow :P ogolnie to niektore akcje/triki bardzo fajne, tak samo miejscowki. filmik niestety rzeczywiscie momentami sie robi nudny, juz przy pierwszym dircie sporo przewijalem bo triki fajne ale po 100x. co do muzy rowniez sie przyczepie, nie lubie slyszec czegos jawnie rznietego z innego filmu... poza tym kawalki spoko :D film rzeczywiscie dlugo oczekiwany ale mysle, ze efekt jest pozytywny
Psyke
Kontakt:

Post autor: Psyke »

w kocńcu moge cos napisać :]

No to po oblookaniu tego filmiku troche sie zawiodłem :| Fajnie jeździcie fajne tricki itp ale jest zbyt długi zbyt dużo tych samych trików i tych samych miejscówek :| A ogólem filmik oceniam na 7-\10
http://www.pinkbike.com/photo/1277425/ auć :/
Zietek
Kontakt:

Post autor: Zietek »

z niecierpliwosci czekałem na ten filmik i z taka sama niecierpliwoscia czekałem az sie skonczy!! triki 10/10 miejscowki 10/10 ale cały film 6/10...

za długi :/ i za duzo sie powtarzało...

pozdro
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=55183
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

Umiejętności macie mega.. Posklejane też całkiem fajnie, ale po jaką cholerę powtarzać każdy trick po 20 razy :/ Gdybyście go ciekawiej złożyli to zdecydowanie nie byłby taki nudny. Przy robieniu filmu nie warto pakować całego materiału, jedynie najlepsze akcje, a nie każdą akcję po 20 razy :/
Co do muzyki to powiem tak: tyle jest różnych piosnek :D, że nie warto kopiować z innych filmów :)
TTom3k
Kontakt:

Post autor: TTom3k »

KFP_Wwa nie wierzysz? ja mam 860kb/s :))))) za 5min bede mial filmik
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=529949
baka2
Kontakt:

Post autor: baka2 »

FILMIK SPOKO I TO JEST WŁASNIE STREET RZEZNIA!!!(chlopcy zielony troszke przesadza on chce was zmobilizowac zebyscie byli tacy jak on)A CO WAS LUDZIE JAKOSĆ OBCHODZI KOLORKI I INNE BZDETY PATRZCIE NA TRIKI I PAMIETAJCI STREET RZEZNIA
Kupie autograf Inura? CENA NIE GRA ROLI!!!
> Zielony <
Kontakt:

Post autor: > Zielony < »

baka2 Spoko, czytales to co napisalem, napisalem ze triki sa mega !!!
A dlamnie mega, to ze, wgniataja w ziemie swoim poziomem, czyli najlepsze jaki widzialem na tym forum i ich bardzo podziawiam za tak dobrze jazde, A co filmu czyli jakosc montarz i nakrecenie tego w taki sposob to mi to wogule sie nie podoba.

Garwol
Mam pytanie, czy tobie samemu podoba sie ten film ? bo ciekawi mnie to :)
Lubie przeszkody,ktore nie byly budowane z mysla o jezdzie na rowerze
STREET to tylko BMX
Garwol
Kontakt:

Post autor: Garwol »

hmmm....
w zasadzie podoba mi sie, co prawda gdyby wywalic czesc powtarzajacych sie ujec i skrocic go do 20 minut to byl by lepszy, ale w zasadzie nie jest najgorzej. to nie mial byc jakis the collective czy inny piekny i wzruszajacy film, tylko wlasnie taki streetowo-dirtowy film w stylu bmxwym, bez zbednych efektow, sama jazda!
pozdro!
twój stary i 40-stu rozbójników!!
www.freeride.swidnica.prv.pl
maly_kk
Kontakt:

Post autor: maly_kk »

jak dla mnie film nudny, zadługi i za dużo rzeczy sie powtarza. Ale poziom jazdy macie zajebisty!!:D;)
GG: 2191335
http://www.nstk.prv.pl !
:O http://tiny.pl/wm8k
~Plitlanek~
Kontakt:

Post autor: ~Plitlanek~ »

Poziom jazdy świetny, ale film trochę zadługi. Bardzo fajna muzyka. Sekcja Tomka była zdecydowanie za długa bo nie było tam nic ciekawego.

Przydałaby się lista utworów
Garwol
Kontakt:

Post autor: Garwol »

tomek jako jedyny swoja sekcje sam montowal :P
twój stary i 40-stu rozbójników!!
www.freeride.swidnica.prv.pl
shadow32
Kontakt:

Post autor: shadow32 »

bardzo fajny film, szkoda ze jakosc taka z dupy troche ale nadrabia zawartoscia ;) niektore triki powalające, ogólnie wyskoki poziom :)
no i troche przydlugi i czasem przynudzajacy ale ogolnie spoko,
pozdrawiam!
-=It's not the bike you ride, It's how you ride a bike=-
ODPOWIEDZ