co to za rama?
co to za rama?
Witam!
Jestem nowy na tym forum, jednak czytam je od dawna.
JAkiś kolo sprzedaje rame cromo, i nie wiem czy ją wziąć. Co o niej sądzicie? WArto?
http://www.allegro.pl/item95161176_crmo ... od_1z.html
Jestem nowy na tym forum, jednak czytam je od dawna.
JAkiś kolo sprzedaje rame cromo, i nie wiem czy ją wziąć. Co o niej sądzicie? WArto?
http://www.allegro.pl/item95161176_crmo ... od_1z.html
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
http://www.allegro.pl/item95164843_fram ... _etc_.html zobaczcie jaki framset na destroyerze :D chcial zrobic destroyera z dynamem <lol2> co ty chcesz kupic za fulla za 100 zł ? <lol2> ?? kup se GTIX <lol2> , kup od tego kolesia i po tygodniu czasu wyladujesz w szpitalu i wiecej zaplacisz za operacje twarzy niz za ta ramke <lol2>
www.bikes-shop.pl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
"CAŁY FRAMESET SPRZEDAM ZA 80 zł OD RĘKII!!! TO NA PRAWDE SUPER OKAZJA!!!!! DORZUCAM SZTYCE WIDOCZNĄ NA ZDJĘCIU! : , no naprawde super okazja tylko brac kurde musze sprzedac swojego chuckera zeby kupic ta ramke bo to OKAZJA!!!! ii wogole dozuca sztyce i wogole za 80 zł cena ppowala z nóg
www.bikes-shop.pl
lol to pewnie ty to sprzedajesz bo 2 posty na forum ;]
czlowieku z czym ty do ludzi , to wyglada jak totalny zlom i tyle
sam to spawales ? gorna rura wyglada na pogieta , o amortyzacji calego tylniego kola to nawet nie ma co mowic , sama konstrukcja wyglada jakby miala sie zaraz posypac...
myslisz ze taka rame na oczy trzeba widziec ? ;]
chyba ty przyzwoitego fulla na oczy nie widziales
czlowieku z czym ty do ludzi , to wyglada jak totalny zlom i tyle
sam to spawales ? gorna rura wyglada na pogieta , o amortyzacji calego tylniego kola to nawet nie ma co mowic , sama konstrukcja wyglada jakby miala sie zaraz posypac...
myslisz ze taka rame na oczy trzeba widziec ? ;]
chyba ty przyzwoitego fulla na oczy nie widziales
www.mm-foto.pl
i jeszcze cos
to przy glowca przy gornej rurce co to ma byc ? pierwsze miejsce gdzie pierdolnieg cos
drugie to ta lama rura przy suporcie , genialne
a po 3 jaki tam hamulec mozna zamontowac lol ? bo ani pivotow nie widze ani mocowania pod tarcze ( i nie mow ze tamte 2 otworki to do tarcz bo to jest do mocowania bagaznika )
to przy glowca przy gornej rurce co to ma byc ? pierwsze miejsce gdzie pierdolnieg cos
drugie to ta lama rura przy suporcie , genialne
a po 3 jaki tam hamulec mozna zamontowac lol ? bo ani pivotow nie widze ani mocowania pod tarcze ( i nie mow ze tamte 2 otworki to do tarcz bo to jest do mocowania bagaznika )
www.mm-foto.pl