DURO vs MANITOU SIX ELITE

Ajz
Kontakt:

Post autor: Ajz »

duro
Doniekagang
Kontakt:

Post autor: Doniekagang »

juz jest postanowione kupie Duro a jak bede miec hajs ( stary narty daje :D ) to kupie DJ'a :) thx a lot everyone :)
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

Doniekagang taaaaaa. snij dalej o duro jakosci marcoka

kiedy wy sie nauczycie ze to jest gowno i tego nie zmeinicie chocbyscie nie wiem jak abrdzo w to wierzyli :)?
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

Cszyvy popieram. Duro to chujostwo i trzeba to tepic i nawet jak sie ktos na niego zesra zadkim gownem to i tak nie chodzi dobrze. A jak ktos uwaza ze chodzi dobrze to nie jezdzil na dobrym amorku.

100 razy wolalbym tego manituo bo jest prawie za darmo i dziala. **** zeby sie polamal, ale by dzialal, a duro nie dziala i tez sie polamie? To nie lepiej sztywny widelec?
Ssij pento
lankru
Kontakt:

Post autor: lankru »

Sulringdokladnie, popieram, na dirt i street najlepszy jest sztywniak, mialem rozne amorki(duro, Marocz EXR SUpra, Z1 wedge, RS Judy, Manit splice comp i jeszcze jakiegos innego Santora) no i na sztywniaku jezdzi mi sie najlepiej, zero problemow, nic nie trzeba smarowac,ogolem polecam:)
fakt, ma tez wady takie jak ta ze nie wybacza bledow, nie dokrecisz czegos, to on za Ciebie tego nie zrobi, nie wygnie sie jak amor:D
no ale wszystko zmierza w kierunku techniki
polecam sztywniaka
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
ODPOWIEDZ