Rower dla dziewczyny :P
Rower dla dziewczyny :P
Watek nie bedzie o hardkorowych rowerach do robienia milion metorwych dropow.
Chodzi o rower do normalnej jazdy, miejskiej, lekko turystycznej, troche lesnej.
Budzet 1500 PLN
ja mowie - Sign DS - bo za ta cene jest to ciekawa propozycja IMHO.
Wszelkiej masci opinie o roznych XC sprzetach do tej kwoty mile widziane.
Ma byc lekki, latwy i przyjemny, i niezawodny za te pieniadze - to priorytet.
Mozecie cos polecic ?
Chodzi o rower do normalnej jazdy, miejskiej, lekko turystycznej, troche lesnej.
Budzet 1500 PLN
ja mowie - Sign DS - bo za ta cene jest to ciekawa propozycja IMHO.
Wszelkiej masci opinie o roznych XC sprzetach do tej kwoty mile widziane.
Ma byc lekki, latwy i przyjemny, i niezawodny za te pieniadze - to priorytet.
Mozecie cos polecic ?
hasa 6.0 comp kosztuje 1050zł ,osprzęt zależy od wersji sram 5.0 lub alivio.rower waży poniżej 11kg,wymieniasz amor(zoom) na axona d-rl i masz super sprzęt,ja przynajmiej bym tak zrobił,co jest jeszcze giant rincon1300zł,unibike evolution 1300zł, pare ich jest,za 1800zł masz hase 7.0 z manitou sixmhamplach hayes sole xc,kombinuj pozdro:)
Ride 4 Fun ! Biatch !
To jej kup i bedziesz miec spokoj http://www.kellys-bicycles.com/index.ph ... 4&pID=9132
A jak nie to poszukaj na allegro. SChodza fajne rowerki do xc po 1k.
A jak nie to poszukaj na allegro. SChodza fajne rowerki do xc po 1k.
Ssij pento
-
- Kontakt:
o fajnie ze jest taki temat bo sie podepne. Poszukuje wlasnie jakiegos rowerka za 2.500-3000zl dla dziewczyny w rozmiarze ramki 15 cali no i ma byc nowy jesli ktos jest w stanie cos zaoferowac lub zalatwic taniej niz w sklepie to prosze na priwa lub gg 821270 a i moze to byc model z zeszlego roku:)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=244743
Ale wy macie harcory. Tak kupcie dziewczyna ns metropolis i niech sie polamia... eh. Przejdzcie sie do rowerowego i kupcie jakiegos kellysa czy authora do xc i beda sie cieszyc. A nie jakas pseudo dualowke, na ktorej i tak bede normalnie jedzic tylko bedzie im nie wygodnie bo beda za male ramki i szerokie opony :|
Ssij pento
trek moze brzydki
ale bardzo wygodny
mam kilka takich u siebie w pracy i musze przyznac ze fajne rowery na miasto,po bułki
giant rincon na ten sezon kosztuje 1449zł i jest w zajebistym ostrym czerwonym malowaniu
mozna kupic model 05' disc za 1399zł
- tych rowerow jest to ze widlce do nich załozone nie działaja
a ostatnio był na allegro rower do xc na ramie focusa ze sztywnym widelcem na 1.1/8" na pełnej grupie LX za 800zł
ale bardzo wygodny
mam kilka takich u siebie w pracy i musze przyznac ze fajne rowery na miasto,po bułki
giant rincon na ten sezon kosztuje 1449zł i jest w zajebistym ostrym czerwonym malowaniu
mozna kupic model 05' disc za 1399zł
- tych rowerow jest to ze widlce do nich załozone nie działaja
a ostatnio był na allegro rower do xc na ramie focusa ze sztywnym widelcem na 1.1/8" na pełnej grupie LX za 800zł
http://www.s-cam.pl/