Pytanko o Hujesy Sole.
Pytanko o Hujesy Sole.
Witam, jak w temacie. Jeżdzi ktoś na tym w lekkim FR. Szukałem i jest pare słów o nich na forum, ale nic ciekawego. Chodziłem ostatnio po sklepach i "macałem" klamki, w porównaniu do linkowców Sole wypadają zajebiście. Mam możliwość kupienia używanych w bardzo dobrym stanie za 200 (komplet na jedno koło) na tył. I mam pytanie czy kupowac chałowe hydrauliki czy lepiej jakiegoś MX-1 i nie pchać sie w HYDRO?
-
- Kontakt:
Re: Pytanko o Hujesy Sole.
Chyba Hayes Sole PAŁO chyba że masz na myśli jakięs **** sole :]ale o takich nie słyszałem ;];];];];];]Stefan_K pisze:Witam, jak w temacie. Jeżdzi ktoś na tym w lekkim FR. Szukałem i jest pare słów o nich na forum, ale nic ciekawego. Chodziłem ostatnio po sklepach i "macałem" klamki, w porównaniu do linkowców Sole wypadają zajebiście. Mam możliwość kupienia używanych w bardzo dobrym stanie za 200 (komplet na jedno koło) na tył. I mam pytanie czy kupowac chałowe hydrauliki czy lepiej jakiegoś MX-1 i nie pchać sie w HYDRO?
Polecam Hydro :]
Po pierwsze nie HUJESY bo wg. mojej opini tak nazywają te hamulce osoby ktore jezdza na np. HOPE mono6TI dla ktorych faktycznie hayesy da do d... . Mialem sole HD I XC i tak:
- moc i modulacja ujdzie w tłumie
- w wiekszosci egzemplarzy pieprza sie 0ringi
- srobki do regulacji odleglosci od klamki najlepiej przyspawac, chyba ze klej ;-)
Zalezy jak jezdzisz. Jak nie FR czy DH to bierz mechanika 8cali tarcza albo dozbieraj do nowego HFX9 HD za 350 dostaniesz. Sam mam i znaczna roznica
- moc i modulacja ujdzie w tłumie
- w wiekszosci egzemplarzy pieprza sie 0ringi
- srobki do regulacji odleglosci od klamki najlepiej przyspawac, chyba ze klej ;-)
Zalezy jak jezdzisz. Jak nie FR czy DH to bierz mechanika 8cali tarcza albo dozbieraj do nowego HFX9 HD za 350 dostaniesz. Sam mam i znaczna roznica
http://www.endura.pl
-
- Kontakt: