pukanie juniora 03
pukanie juniora 03
Panowie mam problem bo moj juniorek 03 strasznie tlucze.. Jest to tylko i wylacznie przy szybkich dobiciach.. czyli np korzenie.. kamienie lub schody.. no tlucze w srodku jak szalony.. W sumie budowa jest tam prosta i nie wiem co tak tluc moze... :/ Ewentualnie jak to zniwelowac.. jakiz pomysl?:>
www.pinkbike.com/photo/1007092/
-
- Kontakt:
Czytałem zeszłoroczny "Bikeboard" i tam testowali Giant-a Faitch 2(o ile pamiętam).On miał fabrycznie zamontowanego Jurka 2005 i podobno,jak to napisali,klekotał na nierównościach.
Ja mojego nie rozbierałem,więc przyczyny nie znam...też mnie to denerwuje,ale słyszałem,że taki ich urok(jeśli tak można powiedzieć).
Ja mojego nie rozbierałem,więc przyczyny nie znam...też mnie to denerwuje,ale słyszałem,że taki ich urok(jeśli tak można powiedzieć).
-
- Kontakt:
mi DJ3 telepał na dziurach jakby mial sie rozpasc. Ale okazalo sie ze one tak maja. Teraz mam boxxera i na poczatku tez cos sie w nim telepało, ale w miare jezdzenia sie uciszylo praktycznie. (to bylo przez regulacje naprezenia -te podkladki chyba)dieee pisze:ha :D zrobilem :D nareszcie chodzi jak powinien. zalalem go olejem 15W :D dziala tak jak chcialem.. Nie jest za szybki a na regulacji mam jeszcze spore spektrum dzialania czyli moze byc szybszy albo moge go zmulic :D A wiec polecam gesty olej :D
Pawel M.
Fotka: http://www.pinkbike.com/photo/827159/
www.hardcore-glogow.prv.pl
Fotka: http://www.pinkbike.com/photo/827159/
www.hardcore-glogow.prv.pl
No wydaje mi się,że w przypadku mojego,wymiana oleju nic nie da.Olej mam w nim oryginalny i świeży.A sądząc po metalicznych stukach to faktycznie jakby podkładki-niewiem.
Oczywiście amorek pracuje wypas,ale troche się zawiodłem.Mimo wszystko,jako nowy,powinien pracować ciszej i nie mam zamiaru,na razie,ingerować w podzespoły.
Oczywiście amorek pracuje wypas,ale troche się zawiodłem.Mimo wszystko,jako nowy,powinien pracować ciszej i nie mam zamiaru,na razie,ingerować w podzespoły.
-
- Kontakt:
Ja mam Drop offa 2005 i kurde nawet przy zjezdzie z kraweznika amor ochydnie stuka..Przy kazdym ugieciu wystepuje stukanie strasznie mnie to wku** ..Jakis mily czlowiek napisal mi meila ze sa to jakies podkladki od ssv i one tak stukaja..Jesli to prawda to co mozna poradzic aby nie stukalo..??Moze ktos ma taki sam problem??Pomocy prosze:)