CZERWONY SMOK (drag) - foty :D
cszyvy przypominam ci że rower nie jest od wygladania tylko od jeżdżenia . wyglad w drugiej kolejnosci ale tu rozwarzamy nad naszym ukochanym dragstarem i powiem to głośno nie podoba mi się ta rama ma katy nie dla mnie jest zadługa i wogule ale jezeli sie dobrze zastanoweic to wytrzymałe to kure... :D a co do u podobani to musz przyznac ż ewidziałem wielu co jeżdżą na tym fantastycznie i ramka nie jest zła wszystko zalezy od tego co się komu podoba a co do koloru tego draga to mi sie nawet podoba na ulicy widziałem pomaraniczowego i wygladał jeszcze fajniej (te zielone i czarne się jusz przejadły ) . wzory tych naklejek na ramie mogli by jednak zmienic na jakieś fajniejsze i ramka stanie sie odrazu bardziej "leko strawana " (tak było w wypadku trego pomaraniczowego- miał on ognie przez cała ramke puszczone co wyszło bardzo fajnie na tych długich rurach )
pozdro all
ps 1: jak ma ktoś fote peknietego draga albo wie co jest w nich słabym punktem niech zagada na gg
ps 2 : a i no własinie jezidziłem jusz na dragu z 2004 i chce posłuchaci opini innych jak mozecie to na gg (owiele dłuszy ten z 2004 i niszy troszeczke i jusz jakiś taki bardziej przyzwoity )
pozdro all
ps 1: jak ma ktoś fote peknietego draga albo wie co jest w nich słabym punktem niech zagada na gg
ps 2 : a i no własinie jezidziłem jusz na dragu z 2004 i chce posłuchaci opini innych jak mozecie to na gg (owiele dłuszy ten z 2004 i niszy troszeczke i jusz jakiś taki bardziej przyzwoity )
pozdro all pozytywni wariaci
gg3465517
gg3465517
wujek! czytaj co tu pisza rozwarzania nad dragiem to inny post tutaj rozmowa o kolorystyce owego sie toczy... bo drag czty zielony czerwony czy czarny jezdzi sie tak samo, a tu o kolor chodzi...
:D poza tym ten czerw jest do bani w pierwszej chwili moze i odmiana ale nie powiem zeby to byla odmiana mila :]
hehe no ale w koncu ferarri jest czerwone :P
mogli by dac bialego w ciapki :)
:D poza tym ten czerw jest do bani w pierwszej chwili moze i odmiana ale nie powiem zeby to byla odmiana mila :]
hehe no ale w koncu ferarri jest czerwone :P
mogli by dac bialego w ciapki :)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
No to ma być jeszcze jeden temat, o geometrie nowych dragstarów. Też bym chciał się dowiedzieć jak z geometrią.
ps. Są ludzie którzy kupują mało popularne ramy nie przejechali sie, mogli tylko w necie geometrie oblukać i qrwa żyją jeżdżą zajebiście. Mało jest przecie ramek z całą identyczną geometrią i jeszcze rozkładem masy, wszystkie ramy się różnią. Do wszystkiego się przyzwyczaimy. No może tylko ktoś lubi długą, albo krótką geometrie i mu się lepiej jeździ.
ps. Są ludzie którzy kupują mało popularne ramy nie przejechali sie, mogli tylko w necie geometrie oblukać i qrwa żyją jeżdżą zajebiście. Mało jest przecie ramek z całą identyczną geometrią i jeszcze rozkładem masy, wszystkie ramy się różnią. Do wszystkiego się przyzwyczaimy. No może tylko ktoś lubi długą, albo krótką geometrie i mu się lepiej jeździ.
-
- Kontakt: