ZABRZE sign raw nagroda czeka!!!
ZABRZE sign raw nagroda czeka!!!
amor - marzocchi z1 bomber (chrom z czarna nalepoa "bomber")
rama - kross sign raw 14' (czarna ze srebrnymi napisami guma z detki na tylnym widelcu i naklejkami ns ,661 i "e")
koła - roxi excalibur dh disc na piastach ns (obrecze czarne ze srebrnymi szprychami piasty byly czarne i opony kendy kinetiks nakretki wetyli chrom czachy)
hamulce - black boxy (tarczowe oba 180 tyl i 203 przod)
ospszet - shimano deore mega 9(maneta ,lancuch ,przerzutka tylko tyl)
kiera i mostek - truvativ (wszystko czarne mostek hussefelt ,kiera riserbar xc ,klamki tektro eclipse i gripy skrecane szare z korkami)
korba - truvativ hussefelt 34t (rockring polikarbon ,czarne platformy fishbone ,prowadnica truvativ boxguide i support na wielowypust truvativ giga pipe dh)
siodlo - mc selle dh (czarne ze srodkiem szarym i czerwonymi napisami sztyca kalloy czarna)
kask - 661 full comp (czarny ze szara grafika i naklejka z tylu czerwona)
rama - kross sign raw 14' (czarna ze srebrnymi napisami guma z detki na tylnym widelcu i naklejkami ns ,661 i "e")
koła - roxi excalibur dh disc na piastach ns (obrecze czarne ze srebrnymi szprychami piasty byly czarne i opony kendy kinetiks nakretki wetyli chrom czachy)
hamulce - black boxy (tarczowe oba 180 tyl i 203 przod)
ospszet - shimano deore mega 9(maneta ,lancuch ,przerzutka tylko tyl)
kiera i mostek - truvativ (wszystko czarne mostek hussefelt ,kiera riserbar xc ,klamki tektro eclipse i gripy skrecane szare z korkami)
korba - truvativ hussefelt 34t (rockring polikarbon ,czarne platformy fishbone ,prowadnica truvativ boxguide i support na wielowypust truvativ giga pipe dh)
siodlo - mc selle dh (czarne ze srodkiem szarym i czerwonymi napisami sztyca kalloy czarna)
kask - 661 full comp (czarny ze szara grafika i naklejka z tylu czerwona)
2 tygodnie temu jeszcze razem jeździlismy :/
a rower to z piwnicy skroili? swoją drogą, trzymales kask w piwnicy razem z rowerem?
rozglądać sie ludzie, kazdego krossa sprawdzac dokladnie.. amorki takie tez.
Tobie, mantel85 polecam patrzeć na allegro jak ktos wystawi korbę lub kiere albo którąś część od razu kontaktuj sie i pisz ze chcesz kupić, tym bardziej jesli koles ze slaska. Umawiasz sie na spotkanie i juz, albo wysylka i juz masz jego adres. Tak wiec teraz kontroluj wszystkie dzialy gdzie są takiec czesci jak Twoje i patrz czy dochodzą jakies nowe - mogą byc to Twoje. Sprawdzaj tez ebay swistaka i inne miejsca.
Pozdro i zycze powodzenia.
Opisz okolicznosci i dokladnie kiedy to sie stalo.
a rower to z piwnicy skroili? swoją drogą, trzymales kask w piwnicy razem z rowerem?
rozglądać sie ludzie, kazdego krossa sprawdzac dokladnie.. amorki takie tez.
Tobie, mantel85 polecam patrzeć na allegro jak ktos wystawi korbę lub kiere albo którąś część od razu kontaktuj sie i pisz ze chcesz kupić, tym bardziej jesli koles ze slaska. Umawiasz sie na spotkanie i juz, albo wysylka i juz masz jego adres. Tak wiec teraz kontroluj wszystkie dzialy gdzie są takiec czesci jak Twoje i patrz czy dochodzą jakies nowe - mogą byc to Twoje. Sprawdzaj tez ebay swistaka i inne miejsca.
Pozdro i zycze powodzenia.
Opisz okolicznosci i dokladnie kiedy to sie stalo.
Rower zwineli mi z pomieszczenia na klatce schodowej piętro wyżej niż mieszkam ,obok bardzo czujnej sąsiadki która nic nie słyszała ale o tym później .Kask ,ochramiacze ,narzędzia i dwa rowery tam trzymałem mówiąc kródko to tam mam wszystko łącznie z komputerem a zajebali rower ,nowiutki kask i ochraniacze ,reszta w stanie nienaruszonym nawet drugi rower został no ale to był "real" takie to kradną desperaci a mojego bajka zwineła osoba która mnie zna i wie gdzie trzymałem bajka .Pare dni wcześniej zgubiłem klucze a na dodatek jeszcze się rozchorowałem i niemiałem jak wymienić zamków a osoby podejrzane odwiedziła policja ale nic nie znaleziono .Podejrzewam ze ktusik teraz rozpszedaje go na części bo to by był przypał spszedać go w całości i napewno go nie trzyma u siebie. Nr mojego fona to 889-557-591 gg niestety niemam bo dzisiaj formatowałem dyska a niechce mi się męczyc z tym bo i tak wszystko się obruciło przeciwko mi taka ****** passa :-( a nagroda za znależne wynosi 1000 zł ale z pewnymi warunkami - rower przedewszystkim ,kask ,ochraniacze i qrwa złodziej którego osobiście zajebie o ile sie znajdzie.
DIRT\____o?'o__/J\__/U\__/M\__/P\_________("(".(",))
Zapomniałem tela w robocie ,jak by co to dzwonic 271-90-28 lub e-mail mantel@o2.pl
DIRT\____o?'o__/J\__/U\__/M\__/P\_________("(".(",))
-
- Kontakt: