LOGOWANIE!!!!

himan

LOGOWANIE!!!!

Post autor: himan »

wITAM. ja chcialem sie zwrocic do was z moim problemem a mianowicie : dlaczego jak wchodze na forum to nie loguje mnie automatycznie chodz zaznaczam mu zawsze zeby logowalo mnie automatycznie przykazdej wizycie!! a dawniej takiego problemu nie mialem dopiero od ok. 2-3 tyg. tak mam;/!!!:|
ble
Kontakt:

Post autor: ble »

no ja tez tak mam:/ zaznaczam zeby mnie zaalogowalo automatycznie i nie loguje i ciagle musze sie logowac ja wchodze....:/
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

A opcja szukaj to co?.... ehhh

Musicie skasować pliki cookies dotyczące dhzone, i wtedy sie zalogowac, będzie ok.
himan

Post autor: himan »

Paul a gdzie te pliki znalesc?
mAcieKz
Kontakt:

Post autor: mAcieKz »

himan wchodzisz w panel sterowania-opcje internetowe-środkowa częsc okienka to tymczasowe pliki internetowe i tam masz USUŃ PLIKI no i to wybierasz i juz po sprawie. Nie usuń pliki cocie tylko usuń pliki. Ja przynajmniej tak robie i działa

PS: Usuwają sie wszystkei pliki nie tylko te z dh-zonu ;]
www.roztocze.yoyo.pl
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

Ja miałem wsztsko ok kiedyś, ale ostatnio mi tez coś nawala. Raz sie loguje, raz nie, wogóle to jakieś poj.ebane... Myślę że to może być wina wirusa, którego już usunąłem, ale jak on burdelu narobił to jak to można posprzątać? Wogóle da sie? damnnnnnnnnnnnn!!!!!!! no i opróżnianie nic nie daje,ani ustawianie akceptacji cookies w Windowsie i firewallu tyż...
http://dhcyc.pinkbike.com
ODPOWIEDZ