Chyba ktos mnie oje*all
Chyba ktos mnie oje*all
Kupilem rame z ogloszenia z gieldy dh-zone (dangerous mike dirt street + sztyca + zacisk) za kwote 415zl od Damiana Chalińskiego, mieszka w Warszawie. Kase wplacilem 2,5 tygodnia temu. Sprzedawca twierdzi, ze wyslal juz raz rame, ale do niego wrocila (moim zdaniem sranie w banie), podobno wyslal ja drugi raz w sobote 01.04.06. mial zrobic skana potwierdzenia (tez do dzisiaj nie otrzymalem). Od dwoch dni nie odpowiada na moje wiadomosci. Gdy wchodze na gg on wychodzi, wyraznie mnie unika. Moze niektorzy powiedza, ze histeryzuje, ale wole interweniowac wczesnie.
Moze ktos z Wawy go zna i pogada z nim. Jak nie ma tej ramy to niech odda kase.
Pozdrawiam!!
Moze ktos z Wawy go zna i pogada z nim. Jak nie ma tej ramy to niech odda kase.
Pozdrawiam!!
no qrwa moj qmpel tez sprezdal komus rame pitbull za iles tam na allegro gosciu wplacil pieniadze ten mu nie wyslal ramy twierdzil caly czas sciemniajac ze wyslal ja az w koncu gosciu dzwonil do jego rodzicow i mowil ze kupil od syna ich rame ale jej jescze nie dostal (rodzice nie wiedzieli ze syn sprzedaje) i mowil ze pojdzie na policje w poniedzialek dzwoniac byl piatek i dopiero za jakies 1,5tygodnia rame wyslal ogolnie koles czekal jakies 1,5 miesiaca chyba...:/
takich ludzi to powinni przy urodzeniu juz na stos powinni dawac:/
takich ludzi to powinni przy urodzeniu juz na stos powinni dawac:/
Takie wałki to wałek :/:/:/:/ Ja tez kiedys zostałem ojebany.Znalazłem cos na allegro lecz niemialem konta i na gg goscia poprosiłęm zeby mi wysłał poza allegro, gosciu sie zgodził wszystko spoko sie dogadałem i dobrze ze mialem zapłacic przy odbiorze....bo paczka nigdy niedoszla, wszystkie aukcje znikneły, z gg tez juz nikogo niebylo...poprotu wałek :/ czekałem 2,5 tygodnia i nic :/ i musialem od kogos innego zamowic , lecz to juz po fakcie bo tamta przesyłka byla mi strasznie potrzebna
http://www.pinkbike.com/photo/674223/ moze jeszcze kiedys wsiade na ciebie...
Narwaniec Moim zdaniem albo mu sie odechciało albo paczka zagineła faktycznie, bo jakie on miałby z tego kożyści??
Cyrek Powiedz czy kupiłeś rame przez Allegro czy poprostu tak sobie wpłata z góry na konto a on wysyła rame.. ?
Jeżeli to pierwsze zgłoś sprawe na allegro, allegro to nie eBay gdzie koleś na drugi dzień ma antyterorytów w domu:), ale napewno postraszą go konsekwęciami, zażądają numeru paczki oraz skan potwierdzenia, jeżeli on nieodpowie sprawa idze na pollicie po czym policia jedzie do kolesia robi mu rewizie itp. Jeżeli koleś mówił prawde allegro przyznaje odszkodowanie w wysokości (tyle ile było strat) lecz straty niemogą przekraczać 500zł !
Jeżeli to drugie no to kiszka albo sam go postraszysz albo jedz tam z kolegami sam zrób rewizie i jeżli zrobił ci psikusa to ty mu też zrób tyle że w innym znaczeniu :P
POWODZENIA
Cyrek Powiedz czy kupiłeś rame przez Allegro czy poprostu tak sobie wpłata z góry na konto a on wysyła rame.. ?
Jeżeli to pierwsze zgłoś sprawe na allegro, allegro to nie eBay gdzie koleś na drugi dzień ma antyterorytów w domu:), ale napewno postraszą go konsekwęciami, zażądają numeru paczki oraz skan potwierdzenia, jeżeli on nieodpowie sprawa idze na pollicie po czym policia jedzie do kolesia robi mu rewizie itp. Jeżeli koleś mówił prawde allegro przyznaje odszkodowanie w wysokości (tyle ile było strat) lecz straty niemogą przekraczać 500zł !
Jeżeli to drugie no to kiszka albo sam go postraszysz albo jedz tam z kolegami sam zrób rewizie i jeżli zrobił ci psikusa to ty mu też zrób tyle że w innym znaczeniu :P
POWODZENIA
http://crbt.ovh.org/photogallery.php?photo=110 piekny lot na nowym orange
gg:3119933
gg:3119933
Jak wpalciles tak bez niczego na konto to gratuluje... bez allegro to sie conajmniej wysyla paczke z apobraniem a teraz jest jeszcze mozliwosc otwarcia paczkie.
Ale , po pierwsze allegro bo nie napsiales nic o tym jesli nie juz bym albo dzwonil ile wlezie albo byl na policje z kazda informacja potwierdzajac zakup itp.
Ale , po pierwsze allegro bo nie napsiales nic o tym jesli nie juz bym albo dzwonil ile wlezie albo byl na policje z kazda informacja potwierdzajac zakup itp.
www.mm-foto.pl