Czeskie i słowackie sklepy rowerowe

sinnerboy
Kontakt:

Czeskie i słowackie sklepy rowerowe

Post autor: sinnerboy »

Mam pytanie dortyczące własnie czeskich i słowackich sklepów rowerowych, zarówno internetowe jak i zwyczajne wchodzą w gre. Ceny jak wiadomo są niższe i chce skalkulować czy pieniądze za ewentualny przejazd lub przesyłke się zwrócą.
Byłbym bardzo wdzięczny za zarzucenie jakimiś linkami ew adresem.
Być może taki temat już był, ale opcja szukaj ma padake.

Regards
mdfkkkka
Kontakt:

Post autor: mdfkkkka »

dołączammsie
Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane
Mol
Kontakt:

Post autor: Mol »

Ja tez bym sie podczepil pod ten temat ale chodzi mi o to czy znacie jakies stronki sklepow w Hiszpani oraz Paryzu bo bede tam na wycieczce i zrobil bym sobie male zakupy
skane
Kontakt:

Post autor: skane »

szukaj
podobno juz sie nie oplaca
http://www.mindistortion.net/iwantyoursoul/?i_am=skan3
flip_nixon
Kontakt:

Post autor: flip_nixon »

www.dookie.cz

to jest jeden z najwiekszych w knedlowej krainie. Sklep znajduje sie w pradze, niedaleko centrum. Opłacalne było kupowanie 2 lata temu- ceny o -30% nawet!
Niestety nie wiem jak teraz to wygląda...muśićta zlićidlovać

ela ;]
MTB!
maverick-g
Kontakt:

Post autor: maverick-g »

hmm ja niedawno bylem w sklepie malym ale niezlym w Jabloncu i tam na jeden grzyb wychodzi korona poszla w gore i kiszka
lukasz_olawa
Kontakt:

Post autor: lukasz_olawa »

w tym www.dookie.cz to po przeliczeniu na złotówki i tak jest drożej niż w Polsce można kupić. Np doubletrack kosztuje tak prawie 180 zł : / A w polsce już za 150 można dostać
Moja fura: http://www.pinkbike.com/photo/1059373/
FULL RULEZZZZ :)
BikeGirl
Kontakt:

Post autor: BikeGirl »

hehe ..... ja jeżdże do czech co chwilę mieszkam neidaleko granicy , i to jest tak jak wyzej powiedziane jeszcze z 2 lata temu się opłacało , teraz ceny sa minimalnie mniejsze od tych w polsce czasami sie tylko zdarza jakaś promocja , albo rower np taniej wychodzi ja za kocaina u nas płaciłam 2800żł a u nich stał 2100zł na nasze jeśłi chodzi o częsci są ceny podobne róznica czasami 2,3 zł żadziej moze 5żł , neiwiem jednak jak jest w innych miastach większych typu Praga ... ;P może kiedys sie przejade i zobaczę ;) pozdrower
Wszystko w życiu jest wazne ale nasze marzenia najważniejsze ;P
ODPOWIEDZ