Czeskie i słowackie sklepy rowerowe
Czeskie i słowackie sklepy rowerowe
Mam pytanie dortyczące własnie czeskich i słowackich sklepów rowerowych, zarówno internetowe jak i zwyczajne wchodzą w gre. Ceny jak wiadomo są niższe i chce skalkulować czy pieniądze za ewentualny przejazd lub przesyłke się zwrócą.
Byłbym bardzo wdzięczny za zarzucenie jakimiś linkami ew adresem.
Być może taki temat już był, ale opcja szukaj ma padake.
Regards
Byłbym bardzo wdzięczny za zarzucenie jakimiś linkami ew adresem.
Być może taki temat już był, ale opcja szukaj ma padake.
Regards
-
- Kontakt:
www.dookie.cz
to jest jeden z najwiekszych w knedlowej krainie. Sklep znajduje sie w pradze, niedaleko centrum. Opłacalne było kupowanie 2 lata temu- ceny o -30% nawet!
Niestety nie wiem jak teraz to wygląda...muśićta zlićidlovać
ela ;]
to jest jeden z najwiekszych w knedlowej krainie. Sklep znajduje sie w pradze, niedaleko centrum. Opłacalne było kupowanie 2 lata temu- ceny o -30% nawet!
Niestety nie wiem jak teraz to wygląda...muśićta zlićidlovać
ela ;]
MTB!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
w tym www.dookie.cz to po przeliczeniu na złotówki i tak jest drożej niż w Polsce można kupić. Np doubletrack kosztuje tak prawie 180 zł : / A w polsce już za 150 można dostać
Moja fura: http://www.pinkbike.com/photo/1059373/
FULL RULEZZZZ :)
FULL RULEZZZZ :)
hehe ..... ja jeżdże do czech co chwilę mieszkam neidaleko granicy , i to jest tak jak wyzej powiedziane jeszcze z 2 lata temu się opłacało , teraz ceny sa minimalnie mniejsze od tych w polsce czasami sie tylko zdarza jakaś promocja , albo rower np taniej wychodzi ja za kocaina u nas płaciłam 2800żł a u nich stał 2100zł na nasze jeśłi chodzi o częsci są ceny podobne róznica czasami 2,3 zł żadziej moze 5żł , neiwiem jednak jak jest w innych miastach większych typu Praga ... ;P może kiedys sie przejade i zobaczę ;) pozdrower
Wszystko w życiu jest wazne ale nasze marzenia najważniejsze ;P