Skradziono rwoer Łódź !!
Lapiess chlopcze hiphopowcze, troche kultury i bez takich akcji na GG prosze... To ze jestem z zachodu nie znaczy ze bede za ciebie zalatwial brudy. Ja nie mam 16 lat jak ty, nie jestem twoim ZIOMKIEM. Zarypali Ci rower 5 dni temu a Ty dzisiaj kazesz sie pytac ludzi na osiedlu o jakiegos kolesia. Gratulacje za takie zalatwianie sprawy....
a blokowac to sobie mozesz swoich ziomkow ziomali i innych kransali
a blokowac to sobie mozesz swoich ziomkow ziomali i innych kransali
n0 ridE n0 fUN
Lapiess PO :
1. zycze Ci z calego serca zeby rower sie znalazl
2. mialem jedynie zastrzezenia do formy zalatwiania spraw i twojej opieszalosci
3. a teraz to juz mam zastrzezenia do twojej osoby. Sposob w jaki zwracasz do mnie i hasla " Heh....pewnie taki biker jak ty mnie ***** wystawil z bike, ale mniejsza o to :/ ;]" sa ponizej pasa. Takimi haslami pokazujesz tylko jak jestes zalosny
1. zycze Ci z calego serca zeby rower sie znalazl
2. mialem jedynie zastrzezenia do formy zalatwiania spraw i twojej opieszalosci
3. a teraz to juz mam zastrzezenia do twojej osoby. Sposob w jaki zwracasz do mnie i hasla " Heh....pewnie taki biker jak ty mnie ***** wystawil z bike, ale mniejsza o to :/ ;]" sa ponizej pasa. Takimi haslami pokazujesz tylko jak jestes zalosny
n0 ridE n0 fUN
Dokładnie pewnie tak było.Paul pisze:Lapiess czy Ty sobie jaja robisz?? jak za budą zostawiłeś to moze pies Cię wystawił?? Jego zapytaj.
Kurde,jak się takie coś czyta to ciężko powstrzymać się od komentarza.
Rzekomo na drugi dzień gość miał DOKŁADNY adres złodzieja.Dzisiaj mija piąty dzień,czegoś tutaj nie rozumiem.
Eeeech...jak on tak załatwia swoje sprawy to współczuje.
dno czlowieku.... jestes poprostu zenujacy , wstydze sie ze mieszkasz w lodzi i tak podchodzisz do ludzi , pomysla czasem , panikujesz z tym rowerem , rozumiem ale bez przegiec , zanim komus cos zarzucisz zastanow sie z 10 razy , conajmniej...Lapiess pisze:Heh...panie "moderatorze" jeszcxze sie zdziwisz jak ten rower bede mial ... I nie pisz takich glupot jak w swojej odpowiedzi ostatniej :/ Heh....pewnie taki biker jak ty mnie ***** wystawil z bike, ale mniejsza o to :/ ;]
www.mm-foto.pl
glupi gnoju. masz adres zlodzieja, i jeszcze roweru nie odzyskales... w dodatku tak sie wyrazasz do ludzi, ktorzy chca ci pomoc? idz w pi zdu. jeszcze w twarz powinienes dostac za takie texty.Lapiess pisze:Heh...panie "moderatorze" jeszcxze sie zdziwisz jak ten rower bede mial ... I nie pisz takich glupot jak w swojej odpowiedzi ostatniej :/ Heh....pewnie taki biker jak ty mnie ***** wystawil z bike, ale mniejsza o to :/ ;]
zachowujesz jaki ******* smarkacz, nawet gdyby taki zlodziej, zostawil twoj rower na mojej klatce, to w takiej sytuacji bym nie zawiadomil cie o tym. takim jak ty zero pomocy.
thugrider@wp.pl
stary masz adres kolesia to na co czekasz??
a jak zostawiles za buda to sie dziwisz ze Ci zarabali? Czlowieku kto Cie mial wystawic? zapomniales schowac - sam sie wystawiles...
co do zalatwiania sprawy rob jak uwazasz byles rower odzyskal, chociaz jak nie wiesz co to integral to nie wiem czy rower to taki dobry pomysl dla Ciebie...pozniej sie slyszy ze w Lodzi rowerzysci gina co chwila...
a jak zostawiles za buda to sie dziwisz ze Ci zarabali? Czlowieku kto Cie mial wystawic? zapomniales schowac - sam sie wystawiles...
co do zalatwiania sprawy rob jak uwazasz byles rower odzyskal, chociaz jak nie wiesz co to integral to nie wiem czy rower to taki dobry pomysl dla Ciebie...pozniej sie slyszy ze w Lodzi rowerzysci gina co chwila...
Lapiess poj****o cie czy co kto zostawia rower na podwórku i to pewnie jeszcze w jakiejś kamienicy albo w czymś. Gdybym szedł to sam nie wiem jakbym się zachował a pozatym to mógł iść jakiś lum który poprostu wziąłten rower i sprzedał za pół litra a pozatym to jak masz adres żekomego złodzieja i nawet jeśli nie masz kolegów to możesz do niego jechać z rodzicami lub opiekunami a jak nie masz jaj i boisz sie iść do złodzieja po swój własny rower to sorry ale nie dziwie sie że roweru nie odzyskałeś a pozatym to jakbyś poszedł do tego kolesia i skitował go że ktoś widział jak on kroi ci rower i powiedziałbyś mu że jak ci odda rower to nie pójdziesz na policje to on by ci ten rower oddał bo jak jest pelnoletni to by się bał że dostanie wyrok ( w takich okolicznościach dostałby rok w zawieszeniu na 2-3 lata, a jeśli ma jeszcze coś na sumieniu to dostałby dużo więcej a może nawet dostałby pake) więc jeśli koleś ma rozum to napewno rower by oddał. a za takie odzywanie sie do ludzi którzy chcą ci pomóc to ja bym sam chętnie kupił twojego amora od tego złodzieja bo mi amor się złamał a za te wrzuty na moda to by mi cie nie było żal.
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
jedym słowem żalll. Może dokladniej wyjasnisz za jaką budą dla psa zostawileś masz swoją posesje ogrodzonąitp czy jakis blok i ta buda byla na podworku??? A za tre odzywanie top troche przegioleś:/ i nie rozumiem tego dlaczego nic nie robisz w tej sprawie przecież to KURWA TWÓJ BIKE!!!
ale życze powodzenia abyś go znalazł bo jebanych dresów trzeba tępić
ale życze powodzenia abyś go znalazł bo jebanych dresów trzeba tępić