1.Qpa.....a ile mash juz ta deorke ????
2.hmmm....jestem ciekawy....jak to zrobiles ze zajechales piaste na mashynowkach.....no chyba ze miales zwykla Quando....
ps...kulki czy mashyny ...i tak wolałbym Quando od shimano ;p
Też miałem ten problem... Ale już kupiłem i czekam na koło, może już jutro bedzie:) Za taką cene to: Dm24+Grimeca+DT. Jeżeli masz tarcze albo pivoty pod 24" to nie ma problemu możesz wziąść 24". Tylko zastanów się czy ci się to przyda i jak z geometrią...
Hm no w sumie to od lutego na niej śmuigam albo od marca coś takiego! no i sie w sumie trzyma!! nie chodzi juz idealnie ale wiesz:P toczy sie dalej i tez dołaczam sie NIE KUPUJ Double wideow!! chociaż na 24" powinno sie trzymac ale ZA drogie jest jak na tą obręcz!! dużo lepszy jest DX!!
Co do koła kup sobie, DM24, Grimece, DT i ciesz się w miarę wytrzymałym kołem. Tego Halo uważam, że nie warto, po 1 już walnięta rafka, po 2 halo właśnie jest miękkie.
Rozi.......to co ty z nia robiles.....?? :| ja slyszalem ze to dobra piasta....a na pewno lepsza od shimano ! ! !
Qpa....jak ci zacznie łapac luzy ....nawet malutkie....to lepiej szukaj na nia kupca ! ! ! ;] ....bo szybko sie rozleci....
a najlepiej.....sprzedaj ja po wakacjach.....poki bedzie jeszcze dobra....a dalej niech sie martwi nastepny uzytkownik ;];]
Hehe nie no powiem tak że niechciałbym takiej piasty kupic i sam nie bede pała i takiej bym nie sprzedał:/ jak juz to wole zeby mi sie rozsypała albonapisałbym jakbym sprzedawal ze już jest w takim stanie a nie innym nie lubie miny sprzedawać:/ a co do piasty to chodzi:D i wytrzymuje:D
jak chcesz fajne kolko na 26 to bym polecal rychno lite xl,grimece,i szprychy dt albo machy.co do 24 to sie nie znam i raczej nie chcial bym takiego kola.